Ζώδια

Προβλέψεις 26/10-1/11

Κριός

Αυτή την εβδομάδα φρόντισε να δεις τις καταστάσεις αρκετά αντικειμενικά γιατί υπάρχουν κάποιες καταστάσεις που θα πρέπει να δώσεις λύσεις άμεσα. Φρόντισε να προγραμματιστείς αρκετά. Είσαι από τα ζώδια που έχουν μεγάλη διορατικότητα αυτό πρέπει να κάνεις και αυτή την περίοδο.

Αισθηματικές

Η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και πολλές προβληματικές καταστάσεις έχουν ισορροπήσει. Η σχέση σου θα γίνει καλύτερη και θα έρθουν πολλές ευκαιρίες για να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου. Το Σαββατοκύριακο θα είναι πολύ ρομαντικό και ερωτικό.

Επαγγελματικές

Δεν θα έχεις ιδιαίτερα προβλήματα στην δουλειά σου αλλά δεν θα πρέπει να ξεχνάς ότι πρέπει να κινείσαι με πολύ προγραμματισμό και σε προειδοποιώ ότι θα γίνουν κάποια μπερδέματα που για σένα δεν θα είναι τίποτα αλλά μπορεί να σου χαλάσουν την ψυχολογία. Στα οικονομικά φρόντισε να μην κάνεις καθόλου αγορές και περιττά έξοδα γιατί έχεις βγει ήδη εκτός προϋπολογισμού.

Συμβουλή…Επέλεξε να κρατήσεις αποστάσεις από όσους κρίνεις αναγκαία . Ποτέ μην κρατάς κακία όμως .
Τυχεροί αριθμοί …. 3,15,22,46.

Ταύρος

Η εβδομάδα σου θα είναι αρκετά καλή παρόλο που θέλεις να λύσεις όλα αυτά τα ζητήματα που σε απασχολούν μέχρι τώρα και σε φέρνουν και σε στασιμότητα. Μην αγχώνεσαι γιατί θα έχεις πολύ δυναμισμό και ενεργητικότητα για να τα τακτοποιήσεις όλα πολύ καλά.

Αισθηματικές

Στην σχέση σου θέλεις να κάνεις πολλές αναθεωρήσεις για να κάνεις το ταίρι σου ευτυχισμένο. μπορείς να μιλήσεις μαζί του και να λύσεις οποιαδήποτε παρεξήγηση μπορεί να έχει γίνει και σε βεβαιώνω ότι όλα θα πάνε πολύ καλά. Επαγγελματικές

Οι καταστάσεις είναι αρκετά καλές στην δουλειά σου. Θα σου κάνουν προτάσεις για καινούργια ξεκινήματα που θα σου φέρουν επιτυχία στο μέλλον. Έχεις πολλά θέματα που σε αγχώνουν και πρέπει να τακτοποιήσεις άμεσα. Στα οικονομικά τα έξοδα συνεχίζονται και οι υποχρεώσεις που έχεις σε αγχώνουν πάρα πολύ. Να ξέρεις ότι είσαι σε περίοδο που τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν.

Συμβουλή…Να μην δείχνεις τον φόβο σου , θα δείχνεις την γενναιότητα σου .
Τυχεροί αριθμοί …. 7,18,36,40.

Δίδυμοι

Μπορείς να ασχοληθείς αυτή την εβδομάδα με υποθέσεις που εκκρεμούν και θα τα τακτοποιήσεις όλα πολύ καλά. Από τα μέσα της εβδομάδας και μετά η καλή σου διάθεση θα κάνει τους άλλους ευτυχισμένους. Δικά σου άτομα προσφέρονται να σε βοηθήσουν. Πες τους τι σε απασχολεί και θα είναι δίπλα σου.

Αισθηματικές

Η σχέση σου θα πάει πολύ καλά αρκεί να φροντίσεις να ξεχάσεις κάποιες καταστάσεις που σε έχουν στεναχωρήσει από το παρελθόν. Μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου για να κάνετε καλύτερη την σχέση σας και να περνάτε πολύ καλά και οι δύο.

Επαγγελματικές

Στην δουλειά σου αυτή την εβδομάδα θα τα πας πολύ καλά. Οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές και πρέπει να καταλάβεις ότι με ότι καταπιάνεσαι τα βγάζεις εις πέρας με πολύ μεγάλη επιτυχία. Στα οικονομικά θα σου βγουν στην επιφάνεια κάποια έξοδα που δεν τα περίμενες. Φρόντισε να κάνεις την πρέπουσα οικονομία για να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού.

Συμβουλή…Να πιστεύεις στον Θεό και παράλληλα στην δύναμη που κρύβεις .
Τυχεροί αριθμοί …. 2,11,33,45.

Καρκίνος

Για να μπορέσεις να πετύχεις αυτά που θέλεις στον επαγγελματικό αλλά και στον αισθηματικό τομέα πρέπει να αναθεωρήσεις μερικές σκέψεις που έχεις για να μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους σου. Φρόντισε στο τέλος της εβδομάδας να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις.

Αισθηματικές

Φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου για να μπορέσουν να ισορροπήσουν κάποιες καταστάσεις που μέχρι τώρα μπορεί να σε προβληματίζουν. Το Σαββατοκύριακο κάνε τις προτάσεις στο ταίρι σου για να περάσετε όμορφα.

Επαγγελματικές

Απόφυγε να νευριάσεις και να κάνεις κινήσεις που δεν σε συμφέρουν. Θα έχεις καθυστερήσεις σε κάποια θέματα που θέλεις να τελειώσεις άμεσα. Τώρα την αιτία την ξέρεις. Φρόντισε να περάσεις χαλαρά και σε διαβεβαιώνω ότι όλα θα πάνε καλά. Στα οικονομικά μπαίνεις σε περίοδο που καλυτερεύουν. Θα δεχτείς προτάσεις που θα είναι πολύ καλές για εσένα. Φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις και ειδικότερα με θέματα νόμου.

Συμβουλή…Το να βελτιώσεις την ζωή σου είναι υποχρέωση σου.
Τυχεροί αριθμοί …. 9,14,29,43

Λέων

Από την πρώτη μέρα της εβδομάδας θα έχεις καλή διάθεση και θα έχεις πολύ δυναμισμό για να ξεπεράσεις προβλήματα που σε αγχώνουν εδώ και πολύ καιρό. Ξεκινάει για εσένα μια περίοδος που πολλά πράγματα θα αλλάξουν προς το καλύτερο και θα αισθάνεσαι μεγάλη ικανοποίηση.

Αισθηματικές

Θα μπορέσεις να δεις μερικές καταστάσεις με άλλο μάτι και θα κάνεις αλλαγές ώστε να κάνεις το ταίρι σου ευτυχισμένο. Προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν θα πάρουν τέλος και στην θέση τους θα υπάρχει ο ερωτισμός και ο ρομαντισμός.

Επαγγελματικές

Στην δουλειά σου αυτή την εβδομάδα μπορείς να καταφέρεις αυτά που θέλεις. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Φρόντισε να τακτοποιήσεις άμεσα κάποιες υποχρεώσεις που έχεις από πριν. Στα οικονομικά αυτή την εβδομάδα φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις. Θα σου κάνουν προτάσεις που θα μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδα σου. Μην αφήσεις τις ευκαιρίες να πάνε χαμένες.

Συμβουλή…Να μάθεις να γυρίζεις σελίδα , διάθεση θέλει η ζωή .
Τυχεροί αριθμοί …. 5,16,28,42.

Παρθένος

Από την πρώτη μέρα της εβδομάδα θα αρχίζεις να βλέπεις πολλές καταστάσεις με διαφορετικό μάτι. Η εβδομάδα αυτή θα είναι πολύ καλή για εσένα και θα καταφέρεις πολλά πράγματα. Θα έχεις πολλές ευκαιρίες θα κάνει καλύτερη την επικοινωνία σου. Τα πράγματα τα έχεις φέρει σε καλό σημείο φρόντισε με τον καλό προγραμματισμό που έχεις να τα κάνεις ακόμη καλύτερα.

Αισθηματικές

Στην σχέση σου τα πράγματα θα είναι αρκετά καλά και θα μπορέσεις να μιλήσεις καλύτερα με το ταίρι σου. Μπορείς να έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα και έτσι θα μπορέσεις να διαλευκάνεις πολλά θέματα που μέχρι τώρα σε προβληματίζουν.

Επαγγελματικές

Οι καταστάσεις στην δουλειά σου θα είναι καλές αν εξαιρέσουμε κάποια σχέδια που θέλεις να κάνεις και ακόμη καθυστερούν. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Νομίζω ότι είσαι πολύ καλά έτσι και σε βεβαιώνω ότι θα πας πολύ καλύτερα στο μέλλον. Τα οικονομικά σου αρχίζουν σιγά-σιγά και πηγαίνουν καλύτερα και θα αισθάνεσαι καλύτερα. Έχεις πολλές υποχρεώσεις που θα πρέπει να μην δώσεις αναβολές για να τις καλύψεις.

Συμβουλή…Να υπόσχεσαι πάντα  πως θα επιμένεις μέχρι να επιτύχεις .

Τυχεροί αριθμοί …. 5,17,25,38.

Ζυγός

Είσαι σε περίοδο που θέλεις να κάνεις γενικές αναδιοργανώσεις σε όλα τα θέματα που αφορούν την ζωή σου. Θα διώξεις από πάνω σου καταστάσεις και άτομα που σε κουράζουν και σε αγχώνουν μέχρι τώρα. Ότι βάλεις στο μυαλό σου θα το πετύχεις με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Αισθηματικές

Φρόντισε αυτή την περίοδο στην σχέση σου να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου. Προσπάθησε να αφήσεις έξω από την σχέση σου προβλήματα που μπορεί να έχεις στην καθημερινότητα σου. Μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου και να έρθεις περισσότερο κοντά του. Επαγγελματικές

Θα έχεις πάρα πολλή δουλειά αυτή την περίοδο και μερικές φορές θα αισθάνεσαι ότι οι πολλές υποχρεώσεις σε πνίγουν. Σε συμβουλεύω να μην αγχώνεσαι για τίποτε να αποφύγεις να εκνευρίζεσαι και σε βεβαιώνω ότι όλα θα τα καταφέρεις πολύ καλά. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να έχουν κάποια καλυτέρευση και θα μπορέσεις να καλύψεις κάποιες υποχρεώσεις που σε προβληματίζουν.

Συμβουλή…Να τολμάς και ας φοβάσαι .Οι άλλοι ποτέ δεν θα το ξέρουν .
Τυχεροί αριθμοί …. 4,8,12,36.

Σκορπιός

Πρέπει αυτή την εβδομάδα να δεις με περισσότερη ψυχραιμία μερικές καταστάσεις και να σταματήσεις να απαισιοδοξείς. Ο δυναμισμός και η ενεργητικότητα που έχεις θα σου δώσουν όλα τα φόντα για να ξεπεράσεις όλες τις δυσκολίες. Είσαι από τα ζώδια που δεν το βάζει ποτέ κάτω. Μην κάνεις αρνητικές σκέψεις τώρα.

Αισθηματικές

Θα αυξηθεί η επικοινωνία με το ταίρι σου και θα μπορέσεις να λύσεις πολλές καταστάσεις στην σχέση σου που μπορεί να προβληματίζουν το ταίρι σου. Το Σαββατοκύριακο κάνε τις προτάσεις σου και σε βεβαιώνω ότι θα περάσεις υπέροχα.

Επαγγελματικές

Στα επαγγελματικά σου αυτή την εβδομάδα θα τα πας πολύ καλά. Θα σου κάνουν προτάσεις που πρέπει να τις δεις με πολύ σοβαρότητα γιατί μπορεί να είναι συμφέρουσες για εσένα. Καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες ευνοούνται. Δεν βρίσκεσαι σε καλή οικονομική κατάσταση και θέλεις να βρεις πηγές για να αυξήσεις τα έσοδα σου. Φρόντισε να αποφύγεις να παρασυρθείς σε έξοδα γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.

Συμβουλή…Στην καθημερινότητα να βάζεις χαρά , να ζεις δυνατά από άποψη και όχι από συνήθεια .
Τυχεροί αριθμοί …. 3,16,27,48.

Τοξότης

Η συναισθηματικότητα σου αυτή την εβδομάδα θα είναι αυξημένη και θα παραπονιέσαι για τα πάντα. Φρόντισε να δεις με ρεαλισμό μερικές καταστάσεις για να πάρεις δύναμη και να πετύχεις τους στόχους που έχεις να υλοποιήσεις και τους έχεις πολύ καιρό στο μυαλό σου.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες για να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Ο ερωτισμός και ο ρομαντισμός σου θα είναι στα ύψη τους.

Επαγγελματικές

Στα επαγγελματικά σου αυτή την εβδομάδα θα έχεις πολύ άγχος για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις πολλές υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Στα οικονομικά θα αρχίσεις να πηγαίνεις καλύτερα και θα μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδα σου. Φρόντισε στο τέλος της εβδομάδας να μην παρασυρθείς σε άσκοπα έξοδα.

Συμβουλή…Δώσε προσοχή στον εαυτό σου . Είναι ο δίαυλος επαφής με τον Θεό .
Τυχεροί αριθμοί …. 10,13,24,49.

Αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα για να βάλεις μερικά πράγματα σε σειρά θα πρέπει να αλλάξεις τακτική. Δες μερικές καταστάσεις με ρεαλισμό και μην αφήνεις να σε πηγαίνουν οι ίδιες οι καταστάσεις εκεί που θέλουν. Έχεις πολύ δυναμισμό για να μπορέσεις να καταφέρεις με ότι καταπιαστείς.

Αισθηματικές

Μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου για τα σχέδια που έχεις για την σχέση σου και σε βεβαιώνω ότι θα εντυπωσιαστείς με την αντίδραση που θα έχει το ταίρι σου.

Επαγγελματικές

Στην δουλειά σου πάντα έχεις υπευθυνότητα και θέλεις όλα να γίνονται με τον καλύτερο τρόπο. Δεν χρειάζεται να εκνευρίζεσαι αυτή την περίοδο που έχεις κάποιες καθυστερήσεις. Σε βεβαιώνω ότι όλα θα πάνε καλά. Τα οικονομικά σου δεν βρίσκονται και στην καλύτερη τους κατάσταση. Θα πρέπει να κάνεις κινήσεις για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδα σου και να μην κάνεις κινήσεις που μόνο έξοδα φέρνουν.

Συμβουλή…Όσο και να πληγώθηκες , σήκω επάνω ,τα καλύτερα έρχονται .
Τυχεροί αριθμοί …. 7,9,15,22.

Υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα πρέπει να κινηθείς με πολύ σύνεση και να μην κάνεις καθόλου βιαστικές κινήσεις. Θα πάρεις κάποιες αποφάσεις για επαγγελματικά και αισθηματικά θέματα που πρέπει να σκεφτείς καλά πριν μιλήσεις με κάποια άτομα. Η δυναμικότητα που θα έχεις θα είναι στα ύψη της.

Αισθηματικές

Στην σχέση σου θα πρέπει να αναθεωρήσεις μερικά πράγματα ώστε να νιώσεις καλύτερα και εσύ. Φρόντισε να ξεχάσεις κάποιες καταστάσεις που σε έχουν στεναχωρήσει και μπορεί να σε απομακρύνουν από το ταίρι σου. Φρόντισε να βγάλεις τον ρομαντισμό σου και σε βεβαιώνω ότι όλα θα πάνε πολύ καλά.

Επαγγελματικές

Θα έχεις πολύ δυναμισμό στην δουλειά σου και θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις σε κάποιες δυσκολίες που θα παρουσιαστούν. Μην κάνεις καμιά βιαστική κίνηση για να προλάβεις όλες τις υποχρεώσεις που έχεις. Κάνε λίγο υπομονή και η επιτυχία έρχεται. Στα οικονομικά σου τα πράγματα ακόμη δεν είναι όπως τα θέλεις. Οι καταστάσεις αρχίζουν και πηγαίνουν καλύτερα και θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδα σου.

Συμβουλή…Μην το βάζεις ποτέ κάτω , θα λες πάντα ότι είσαι τυχερός άνθρωπος και η τύχη θα σε επισκεφτεί .
Τυχεροί αριθμοί …. 6,18,26,39.

Ιχθύς

Μπορείς από την πρώτη μέρα της εβδομάδας να ξεκινήσεις να βάλεις πρόγραμμα για να πετύχεις τους στόχους σου τις επόμενες μέρες. Θα έχεις καλή επικοινωνία, μεγάλη δυναμικότητα και θα μπορέσεις να ξεπεράσεις με πολύ ευκολία κάποια μικρά προβλήματα που θα παρουσιαστούν.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου τα πράγματα θα πάνε αρκετά καλά. Θα γίνει πολύ καλύτερη η επικοινωνία με το ταίρι σου και έτσι θα μπορέσεις να λύσεις πολλά θέματα που μέχρι τώρα μπορεί να σε αγχώνουν στην σχέση σου. Το Σαββατοκύριακο αναμένεται να είναι πολύ ρομαντικό και έτσι όπως το θέλεις.

Επαγγελματικές

Θα κάνεις συζητήσεις με τους συνεργάτες σου για την υλοποίηση των σχεδίων που έχεις βάλει στο μυαλό σου από πριν. Έχεις πολύ διορατικότητα και θα φτάσεις στην επιτυχία στην δουλειά σου πολύ γρήγορα. Στα οικονομικά αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να προσέχεις σε έξοδα που κάνεις γιατί θα έχεις την τάση να βγαίνεις εκτός προϋπολογισμού.

Συμβουλή…Να πάρεις την ευθύνη της ζωής σου στα χέρια σου και ας φαντάζει δύσκολο .
Τυχεροί αριθμοί …. 4,17,25,43.