Υποψήφιος Βουλευτής Ημαθίας με την «Ελληνική Λύση» ο Θωμάς Καλοκύρης

Υποψήφιος με την «Ελληνική Λύση» και τον Κυριάκο Βελόπουλο θα είναι ο δικηγόρος με καταγωγή από την Ημαθία, Θωμάς Καλοκύρης.

Η ανακοίνωσή του:

«Με τιμή ανακοινώνω ότι στις ερχόμενες Βουλευτικές Εκλογές θα είμαι Υποψήφιος Βουλευτής με τον Κυριάκο Βελόπουλο και την Ελληνική Λύση στην ιδιαίτερη πατρίδα μου, την Ημαθία. Αποφάσισα να εκτεθώ – όπως οφείλω ως πολίτης- και να προσφέρω -όσα μπορώ- για τον τόπο μου. 

Γιατί με τον Κυριάκο Βελόπουλο και την Ελληνική Λύση:

Γιατί στην Ημαθία:

Είμαι δικηγόρος, αυτή είναι η επιστήμη και το επάγγελμα μου. Διαβεβαιώνω ότι η απόφαση μου αυτή δε θα επηρεάσει το λειτούργημα μου. Έχω μάθει να δουλεύω σκληρά και αυτό σκοπεύω να συνεχίσω να κάνω. Δεν αναζητώ να κάνω επάγγελμα την πολιτική, αλλά αντίθετα να συμβάλω με την τεχνογνωσία μου για το κοινό καλό, εφόσον οι πολίτες το επιλέξουν. 

Τα μέσα που διαθέτω πενιχρά, δεν υπάρχει καμία χορηγία, καμία κρυφή ατζέντα. Δε θα μπορέσω να οργανώσω εκλογικά γραφεία, προεκλογικές εκστρατείες, να παρίσταμαι σε κοπές πίτας ή να κάνω τουρ στις εκδηλώσεις. Αυτά είναι για τους ήδη εκλεγμένους που έχουν- από ότι φαίνεται- την πολυτέλεια του χρόνου για να μη κάνουν τίποτε άλλο. 

Το τηλέφωνο μου παραμένει ανοιχτό σε όλους και όλοι ξέρετε πώς να με βρείτε. Όσοι με ξέρετε, γνωρίζετε πως δεν αρνήθηκα βοήθεια ποτέ και σε κανέναν. Όμως πάντα μέσα στα πλαίσια του νόμου. Δε θα πορευτώ με ρουσφετολογία. Προτιμώ να μην εκλεγώ ποτέ, αλλά να νιώθω εντάξει με τη συνείδηση μου. Γι’ αυτό και γίνομαι σκληρός με εκείνους που έχουν μάθει από τα μεγάλα κόμματα στη λαμογιά, στο βόλεμα και στις εξαργυρώσιμες ψήφους. 

Το πιο σημαντικό από όλα είναι η συμμετοχή όλων μας στην εκλογική διαδικασία. Τα κανάλια προσπαθούν να μας πείσουν ότι χρειαζόμαστε σωτήρες – αυτούς που μας υποδεικνύουν εκείνα. Όμως, δεν είναι έτσι. Το μόνο που χρειαζόμαστε πραγματικά είναι ο ένας τον άλλον. 

Είναι τιμή μου που ανακοινώνω και πιο επίσημα, με όποιον τρόπο μπορώ, την υποψηφιότητά μου στις ερχόμενες βουλευτικές εκλογές δίπλα στον Κυριάκο Βελόπουλο και την Ελληνική Λύση στην Ημαθία. Όποιος επιθυμεί να συνδράμει με οποιονδήποτε τρόπο, η ομάδα μας είναι ανοιχτή προς όλους. 

Με τιμή».

 

Σύντομο Βιογραφικό

Ο Θωμάς Καλοκύρης γεννήθηκε στη Βέροια το 1991 και οι ρίζες του είναι από το Λουτρό, την Φυτειά και τον Τρίλοφο Ημαθίας. 

«ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ»

Δικηγόρος παρΕφέταις με αριθμό μητρώου 11982 Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.

Πιστοποιημένος Διαμεσολαβητής του Υπουργείο Δικαιοσύνης με αριθμό μητρώου 1903.

ΜΗΤΡΩΟ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ | ΔιαμεσολάβησηΥπουργείο Δικαιοσύνης (diamesolavisi.gov.gr)

Υπεύθυνος Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (Data Protection Officer). 

Νομικός Σύμβουλος του Συλλόγου Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Θεσσαλονίκης (ΣΜΑΣΘ)

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ (mesitesthes.gr)

Νομικός Σύμβουλος του Ραδιοφωνικού Σταθμού Focus FM 103.6

Επιστημονικός Συνεργάτης της Ελληνικής Λύσης και Νομικός Σύμβουλος του Προέδρου της

 Μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας και Διαιτητής του Καταλόγου Διαιτητών του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.

Κατάλογος Διαιτητών της Θεσμικής Διαιτησίας Δ.Σ.Θ. – Διαιτησία ΔΣΘΔΣΘ | Δικηγορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης (dsth.gr)

Εκπαιδευτής στην Σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης της Ελληνικής
Αστυνομίας Βόρειας Ελλάδας (εκπαιδευτικό έτος 2018-
2019)

Καθηγητής Δικαίου στα ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ (εκπαιδευτικό έτος 2022-2023)

«ΣΠΟΥΔΕΣ»
Απόφοιτος Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (βαθμός πτυχίου 8,13/10) Erasmus στο Faculté de Droit et Science Politique de l’Université Nice Sophia – Antipolis, στην πόλη Νίκαια της Γαλλίας.

Κάτοχος του Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης (LLM) στο Εμπορικό και Οικονομικό Δίκαιο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (βαθμός πτυχίου Άριστα 9,38/10)

Υποψήφιος Διδάκτωρ (PhD Candidate) Εμπορικού & Οικονομικού Δικαίου του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

«ΣΥΓΓΡΑΦΙΚΟ ΕΡΓΟ»

Ονείρων Άθυρμα“, Διηγήματα & Ποιήματα, Εκδόσεις Λυκόφως 2015, ISBN 9786185095147, σελ. 90

Ημερολόγια Καραντίνας 50+9 βραβευμένα Διηγήματα“, συμμετοχή με το διήγημαο κύριος Χ”, Εκδόσεις Ιανός, 2020, ISBN: 978-618-5141-81-3, σελ. 168. 

Η Ιστορία των Σκιών“, Λογοτεχνία ΜυστηρίουΕκδόσεις Πηγή 2020, ISBN 978-960-626-280-7, σελ. 552

Βράβευση από την UNESCO του Ομίλου Πειραιώς και Νήσων για προσφορά στη Λογοτεχνία.

 

Η συνέντευξή του στη Βεργίνα Τηλεόραση:

Exit mobile version