«Βούλιαξε» η Θεσσαλονίκη από το μπουρίνι – Ποτάμια οι δρόμοι

Σε λίγα λεπτά της ώρας οι δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια

Βούλιαξε η Θεσσαλονίκη από τη σφοδρή καταιγίδα που εκδηλώθηκε σήμερα το μεσημέρι. Η ένταση της βροχόπτωσης είχε ως αποτέλεσμα γρήγορα οι δρόμοι να μετατραπούν σε ποτάμια, πεζοί έτρεχαν να καλυφθούν και προστατευθούν. Δρόμοι γύρω από τα δικαστήρια, η οδός Μοναστηρίου, η Λεωφόρος Στρατού κ.α. πλημμύρισαν με το ύψος του νερού να καλύπτει σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμα και τις πινακίδες των οχημάτων.

Χρειάστηκαν λίγα λεπτά της ώρας για να γίνει η κυκλοφορία αδύνατη σε κάποιους δρόμους. Σε ορμητικό ποτάμι μετατράπηκε ο δρόμος μπροστά από τα δικαστήρια, ενώ προβλήματα δημιουργήθηκαν σε όλα τα γύρω στενά. Σε πολλές περιοχές ήταν τέτοια η ορμή των νερών που ξηλώθηκαν σχάρες από τους δρόμους. Aυτοκίνητα και μηχανάκια κόλλησαν στην κίνηση με αποτέλεσμα σε πολλούς κεντρικούς δρόμους να επικρατήσει το χάος.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία κλήθηκε μέχρι στιγμής να ενεργήσει για αντλήσεις υδάτων σε τέσσερις περιπτώσεις- δύο στην Περαία και δύο στο κέντρο της πόλης- και για δύο κοπές δέντρων στην περιοχή της Θέρμης.

 

 

 

 

makthes.gr

Exit mobile version