Τζόκοβιτς κατά Κύργιου: «Δεν τον σέβομαι εκτός κορτ» (video)

Sep 6, 2020; Flushing Meadows, New York, USA; Novak Djokovic of Serbia reacts after losing a point against Pablo Carreno Busta of Spain (not pictured) on day seven of the 2020 U.S. Open tennis tournament at USTA Billie Jean King National Tennis Center. Mandatory Credit: Danielle Parhizkaran-USA TODAY Sports

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς ετοιμάζεται να ξεκινήσει τις προσπάθειές του για την κατάκτηση ενός ακόμη Γκραν Σλαμ στην Αυστραλία, όπου συνέχισε και την κόντρα του με τον Νικ Κύργιο.

Ο Σέρβος Νο1 του παγκόσμιου τένις, ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου του τουρνουά για τον Ελληνοαυστραλό τενίστα και δεν “μάσησε” τα λόγια του, τονίζοντας ότι δεν τον σέβεται εκτός κορτ. Οι δυο τους είχαν έρθει και πρόσφατα σε νέα αντιπαράθεση, με τον Κύργιο να κατηγορεί τον Τζόκοβιτς για ένα τουρνουά στη Σερβία εν μέσω κορονοϊού.

Πιο συγκεκριμένα, ο “Τζόκερ” ανέφερε τα εξής: «Το έχω ξαναπεί, νομίζω ότι είναι καλός για το άθλημα. Έχει τον δικό του αυθεντικό τρόπο στο τένις και στα πράγματα εκτός γηπέδου. Τον σέβομαι. Τους σέβομαι όλους γιατί ο καθένας έχει το δικαίωμα και την ελευθερία να διαλέξει πώς να εκφραστεί, τι να κάνει. Ο σεβασμός μου πάει στο τένις που παίζει. Θεωρώ ότι είναι πολύ ταλαντούχος. Έχει σπουδαίο παιχνίδι, έχει αποδείξει ότι έχει την ποιότητα να νικήσει οποιονδήποτε παίκτη στον κόσμο. Εκτός court, δεν τον σέβομαι και τόσο πολύ για να είμαι ειλικρινής. Θα το κλείσω εδώ. Δεν έχω άλλο σχόλιο για εκείνον, για τα σχόλιά του ή οτιδήποτε άλλο προσπαθεί να κάνει».

 

Exit mobile version