Η TV100 ανέδειξε ένα γκράφιτι στη μνήμη των αδικοχαμένων στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών

Μήνυμα αλληλεγγύης και συμπαράστασης

Φανταστικό να βλέπεις νέους ανθρώπους να ανταποκρίνονται με τέχνη σε τραγικά γεγονότα. Το γκράφιτι που δημιούργησε ο νεαρός καλλιτέχνης στο 6ο ΓΕΛ Καλαμαριάς είναι ένας υπέροχος τρόπος να τιμήσει τη μνήμη των αδικοχαμένων στο δυστύχημα των Τεμπών.

Το γκράφιτι αυτό αποτελεί μια έκφραση της αλληλεγγύης και της συμπαράστασης προς τους θύματα και τις οικογένειές τους.

Πέρα από την αισθητική του, το έργο αυτό λειτουργεί ως ένας υπενθύμιση για τη σημασία της προσοχής και της ασφάλειας σε κάθε πτυχή της ζωής μας. Είναι ένας τρόπος να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να δείξουμε ότι η τέχνη μπορεί να διαμορφώσει τον κόσμο μας με θετικό τρόπο.

Ελπίζουμε ότι το έργο αυτό θα εμπνεύσει και άλλους νέους καλλιτέχνες να χρησιμοποιήσουν τη δημιουργικότητά τους για να αναδείξουν θέματα κοινωνικής σημασίας και να προωθήσουν την ενότητα και την αλληλεγγύη.

Είναι όντως εξαιρετικό που η πρωινή εκπομπή της Δημοτικής Τηλεόρασης Θεσσαλονίκης TV100 με τη Φένια Κλιάτση  επέλεξε να προβάλει ένα τόσο σημαντικό θέμα.Συγχαρητήρια λοιπόν στην εκπομπή για τον τρόπο που αντιμετωπίζει τα κοινωνικά και ανθρώπινα θέματα και δίνει προσοχή σε τέτοιες σημαντικές πτυχές της κοινωνίας μας.

Γ.Ε.Φ

 

Exit mobile version