Τσίπρας: Εκμεταλλεύεστε την κρίση για να επιβάλετε καθεστώς φόβου και επιτήρησης

Επίθεση στην κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη για όσα ανέφερε στην ομιλία του με την οποία υπερασπίστηκε το νομοσχέδιο για την παιδεία, εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας.

«Εκμεταλλεύεστε την κρίση για να επιβάλετε καθεστώς φόβου και επιτήρησης» είπε ο κ. Τσίπρας σημειώνοντας παράλληλα ότι «όσες απαγορεύσεις ενοχλούν εσάς και τους φίλους σας τις παρακάμπτετε».

«Δεν είπατε μια συγγνώμη για την Ικαρία αλλά μας είπατε ότι ήταν κουραστικό το ταξίδι 45 λεπτών με ένα Σινούκ με τα ακουστικά στα αυτιά σας για να συναντήσετε ηλικιωμένους» συνέχισε ο κ. Τσίπρας.

«Η χώρα είναι καραντίνα σε 9 μήνες και δεν έχετε τσίπα να ζητήσετε συγγνώμη» συμπλήρωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Με αφορμή, δε, τις αναφορές Μητσοτάκη στη νεολαία Λαμπράκη στο τέλος της ομιλίας του, ο Αλέξης Τσίπρας έκανε λόγο για μια «άκρως διχαστική ομιλία που απευθύνεται σε μια κοινωνία αποχαυνωμένη κουρασμένη που μπαίνει σε δεύτερο lockdown μέσα σε lockdown».

«Σε μια διχαστική τοποθέτηση ο κ. Μητσοτάκης έβαλε ένα κερασάκι στην τούρτα με αναφορά στους ιδεολογικούς του αντιπάλους για να δώσει την εντύπωση ότι αυτά που κάνει δεν έχουν σχέση με την ακραία alt right πολιτική αλλά είναι δήθεν κεντρώος πολιτικός. Το θράσος το έχετε εσείς να κάνετε αναφορά στη νεολαία Λαμπράκη».

Exit mobile version