Τροχαίο στη Βουλή: Από το 2012 αίτημα για φανάρι στο σημείο που σκοτώθηκε ο Ιάσωνας

Το αίτημα του φρούραρχου δεν ικανοποιήθηκε ποτέ με αποτέλεσμα τώρα να θρηνούμε τον θάνατο του 23χρονου Ιάσωνα σε τροχαίο έξω από τη Βουλή

Μετά το τροχαίο έξω από τη Βουλή που είχε ως αποτέλεσμα ο 23χρονος Ιάσωνας να είναι κλινικά νεκρός, ο φρούραρχος της Βουλής, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μίνας Καραμήτρου για το OPEN TV, ζήτησε μπροστά από τη Βουλή να υπάρξει ένα αριστερόστροφο φανάρι, ώστε να μην θρηνήσουμε και άλλα θύματα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μίνας Καραμήτρου για το Ανοιχτό Κανάλι, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που έχει ζητηθεί να τοποθετηθεί φανάρι. Αυτό είχε ζητηθεί και το 2012 και το 2014 αλλά και το καλοκαίρι του 2020 είχε ζητηθεί στο σημείο εκείνο να υπάρχει ένα φανάρι. Ποτέ, όμως, δεν μπήκε αυτό το φανάρι με αποτέλεσμα τώρα να έχουμε τον τραγικό θάνατο του 23χρονου Ιάσωνα.

Στο μεταξύ, οι Αρχές ψάχνουν και τον δεύτερο οδηγό ταξί, ο οποίος προπορευόταν της μηχανής του 23χρονου. Αυτός ο οδηγός ταξί δεν έχει εντοπιστεί ακόμη και η οικογένεια κάνει έκκληση για να βρεθεί και να μιλήσει.

 

 

Exit mobile version