Τραγωδία στο Ηράκλειο Κρήτης: Σκότωσε με 15 μαχαιριές τη μητέρα του – Μαχαίρωσε και την αδελφή του

Επίθεση με μαχαίρι δέχθηκαν δύο γυναίκες σε γειτονιά του Ηρακλείου Κρήτης. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για μία ηλικιωμένη γυναίκα που δέχθηκε τουλάχιστον 15 μαχαιριές σε όλο της το σώμα με αποτέλεσμα να καταλήξει αργότερα στο νοσοκομείο και την κόρη της που φέρεται να είναι τραυματισμένη πιο ελαφρά.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, δράστης του αιματηρού περιστατικού φέρεται να είναι ο 42χρονος γιος της ηλικιωμένης, ο οποίος βρίσκεται και ο ίδιος, σοβαρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Λεπτομέρειες για το τραγικό περιστατικό δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές, όμως πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης που μαχαίρωσε τη μάνα και τη δίδυμη αδελφή του φέρεται να ήταν υπό την επήρεια φαρμάκων. Πάντως, ο 42χρονος φέρει βαθύ τραύμα στο στήθος στην αριστερή πλευρά ενώ οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έχει τραυματιστεί δεν έχουν διευκρινιστεί.

Το περιστατικό, σύμφωνα με πληροφορίες από το cretapost.gr, σημειώθηκε λίγο πριν τις 4 το απόγευμα σε γειτονιά του Ηρακλείου. Γείτονες που άκουσαν τις φωνές των δύο γυναικών ειδοποίησαν την αστυνομία, άνδρες της οποίας τις βρήκαν μέσα σε μία λίμνη αίματος. Μάλιστα, οι διασώστες του ΕΚΑΒ κατάφεραν να βγάλουν με δυσκολία την λεπίδα από το μαχαίρι που είχε καρφωθεί στην πλάτη της ηλικιωμένης γυναίκας. Με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ η 90χρονη, διεκομίσθη στο νοσοκομείο και εισήχθη αμέσως στο χειρουργείο, ωστόσο υπέκυψε τελικά στα τραύματά της.

Σύμφωνα με τον διοικητή του Βενιζέλειου νοσοκομείου Κώστα Τερζάκη, «η 90χρονη μητέρα μεταφέρθηκε σε πολύ σοβαρή κατάσταση και οι γιατροί έκαναν ότι μπορούσαν για να την κρατήσουν στη ζωή. Δυστυχώς όμως υπέκυψε στα τραύματα της.

Ο 42χρονος νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ με την κατάσταση του να κρίνεται εξαιρετικά κρίσιμη ενώ η 42χρονη αδελφή του, νοσηλεύεται στη χειρουργική κλινική με τραύμα στον τράχηλο και στα άνω άκρα».

Exit mobile version