Tom Hardy: Μετά τους Peaky Blinders γίνεται ο νέος Τζέιμς Μποντ

Το όνομα του Tom Hardy έχει πέσει στο τραπέζι για τον ρόλο του επόμενου Τζέιμς Μποντ

Μποντ. Τζέιμς Μποντ. Ένας ρόλος ζωής για πολλούς ηθοποιούς και ο ορισμός του εμβληματικού χαρακτήρα που χάραξε τις καριέρες ηθοποιών όπως ο Σερ Ρότζερ Μουρ και ο Σον Κόνερι – ο πιο αγαπητός στον ρόλο του Πράκτορα 007. Ο Ντάνιελ Κρεγκ δηλώνει συνεχώς ότι δεν επιθυμεί να ξαναφορέσει το κοστούμι του Μποντ και ο διάδοχός του θα πρέπει σύντομα να βρεθεί. Πολλά ονόματα ακούστηκαν τους τελευταίους μήνες ότι θα αντικαταστήσουν τον Κρεγκ και ένα από αυτά είναι εκείνο του πρωταγωνιστή των «Peaky Blinders» Τομ Χάρντι (Tom Hardy).

Φήμες μάλιστα λένε ότι η είδηση θα ανακοινωθεί επισήμως μετά την πρεμιέρα της πέμπτης ταινίας Τζέιμς Μποντ, η οποία πέρασε τα πάνδεινα για να ολοκληρωθεί λόγω της πανδημίας του νέου κορονοϊού. Το όνομα του 43χρονου Τομ Χάρντι ήταν στα επικρατέστερα και την επιλογή του στηρίζει πρώτος από όλους ο πασίγνωστος σκηνοθέτης Κρίστοφερ Νόλαν (Christopher Nolan). Ο Νόλαν είναι λάτρης των ταινιών Bond κι έχει συνεργαστεί μαζί με τον ηθοποιό στο παρελθόν, ενώ έχει δηλώσει ανοιχτά ότι μόνο ο Hardy θα ήταν ο ιδανικότερος για τον ρόλο. Αντίστοιχα τον σκηνοθέτη θαυμάζει και ο ηθοποιός. Προς το παρόν πρόκειται για φήμες και όλοι αναμένουν κάποια επίσημη επιβεβαίωση.

Ο Τομ Χάρντι έκανε το ντεμπούτο του το 2001 στην ταινία δράσης του Ρίντλεϊ Σκοτ, «Black Hawk Down». Άλλες αξιόλογες ταινίες του Χάρντι είναι η ταινία επιστημονικής φαντασίας «Star Trek: Nemesis» (2002), η ταινία «RocknRolla» (2008), το βιογραφικό ψυχολογικό δράμα «Bronson» (2008), το θρίλερ επιστημονικής φαντασίας «Inception» (2010), το αθλητικό δράμα «Warrior» (2011) και το βιογραφικό γουέστερν θρίλερ «The Revenant» (2015), ταινία για την οποία έλαβε υποψηφιότητα για Όσκαρ Β΄ Ανδρικού Ρόλου. Επίσης, έδωσε σάρκα και οστά στον «Bane» στην ταινία με ηπερήρωες «Ο Σκοτεινός Ιππότης: Η Επιστροφή» (2012). Έπαιξε τον Mad Max Rockatansky στην ταινία «Mad Max: Ο δρόμος της οργής» (2015), και τους δίδυμους Κρέι στο θρίλερ «Legend» (2015).

https://www.youtube.com/watch?v=B2fOxFj4iGQ&feature=emb_title

Exit mobile version