Τι κρύβει το μυστήριο ατύχημα που έστειλε στο νοσοκομείο τον Τζιτζικώστα

Πως προκλήθηκε ο σοβαρός τραυματισμός;

Η δημοσιογραφία στη Θεσσαλονίκη απέδειξε για μια ακόμη φορά πόσο στρατευόμενη και ανεπαρκής είναι. Ο πρόσφατος τραυματισμός του Απόστολου Τζιτζικώστα, που τον έστειλε ξαφνικά για χειρουργική επέμβαση στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, είχε ένα μεγάλο δημοσιογραφικό μείον και αυτό αφορά στο εξής. Kανένας δημοσιογράφος δεν έγραψε και δεν  μίλησε σε ροδιόφωνο και τηλεόραση της πόλης  για την αιτία που προκάλεσε τον σοβαρό τραυματισμό του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας. Όλοι περιορίστηκαν να αναφέρουν: «εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο έπειτα από ατύχημα που είχε επιστρέφοντας στο σπίτι του από το γραφείο του στην Περιφέρεια, με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα στο ισχίο και να κριθεί επιβεβλημένο να εισαχθεί άμεσα στο νοσοκομείο και να μπει στο χειρουργείο».

Ξαφνικά όλα τα «λαγονικά» ρεπόρτερ της Θεσσαλονίκης αγνόησαν ότι ο κύριος Τζιτζικώστας είναι ένας πολιτικός εκλεγμένος με ποσοστό 75% και ενώ ως προσωπικότητα έχει ευρύ πεδίο θαυμαστών, αντί  να φωτίσουν το ατύχημα που είχε ως δημόσιο πρόσωπο, αντιθέτως το αποσιώπησαν. Αυτό λέγεται εφαρμοσμένη δημοσιογραφία της σιωπής διότι προφανώς λειτούργησαν όλοι κατ εντολήν  και δείχνει ότι ο χώρος της δημοσιογραφίας στη Θεσσαλονίκη έχει τεράστιο πρόβλημα. Αποδεικνύεται ότι σε διοικητικά πόστα των ΜΜΕ βρίσκονται άνθρωποι άνευφ αξίας με περιορισμένη ειδησεογραφική αντίληψη ή με πολύ διάθεση στο “γιες μεν”.

Υποθετικά σενάρια για τα αίτια του ατυχήματος Τζιτζικώστα θα μπορούσαν να αναφέρουν, για τροχαίο ατύχημα ή για κάποια φιλονικία μ ένα φίλο του και ένα πείραγμα σκουντήματος, ή για κάποια μπανανόφλουδα που πάτησε κατά λάθος. Όλα αυτά όμως είναι υποθετικά σενάρια τα οποία εμπεριέχουν μπόλικη φαντασία, τα οποία προφανώς ακόμη και τώρα τα «λαγονικά» δημοσιογραφίας δεν θα  διαψεύσουν γιατί θα προτιμήσουν και πάλι να τηρήσουν την εντολή της σιωπής. Το ευτύχημα είναι ότι ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας μετά τη χειρουργική επέμβαση αναρρώνει ομαλά,  όσο για τα ρεπορτάζ στη Θεσσαλονίκη. Καλή σας νύχτα!!!

Γ.Φ.Ε.

Exit mobile version