θλίψη για τον θάνατο της αξεπέραστης «Ντένης Μαρκορά»

Μια μεγάλη απώλεια θρηνεί ο καλλιτεχνικός χώρος – Τα αποχαιρετιστήρια μηνύματα – «Βροχή» από αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα

Πνευματώδης, πληθωρική προσωπικότητα, γοητευτικά ευρηματική. Αυτές λίγες μόνο λέξεις που θα μπορούσαν να χαρακτηρίσουν τη σπουδαία ηθοποιό, Ντίνα Κώνστα, η οποία φεύγοντας από τη ζωή, σε ηλικία 83 ετών, αφήνει πιο φτωχό τον καλλιτεχνικό κόσμο ο οποίος με βαθιά θλίψη την αποχαιρετά.

Η είδηση του θανάτου της ηθοποιού, η οποία χάρισε ατελείωτες στιγμές γέλιου μέσα από τηλεοπτική σειρά «Δύο Ξένοι» στο ρόλο της Ντένης Μαρκορά, έφερε στην επιφάνεια τις αξεπέραστες ατάκες της, οι οποίες χαρακτηρίστηκαν από υψηλού βαθμού πρωτοτυπία.

Η αγαπημένη «Ντένη», όπως είναι ευρέως γνωστή στο κοινό, αφήνει πίσω της μια σπουδαία διαδρομή στην υποκριτική, που συνοδεύτηκε από ευρηματικότητα, οξυδέρκεια και πρωτοπορία.

Πλήθος μηνυμάτων αποχαιρετισμού έχουν κατακλύσει τα κοινωνικά δίκτυα, με χιλιάδες χρήστες να λένε με έναν δικό τους, μοναδικό τρόπο, «αντίο» στην καλλιτέχνιδα, υπενθυμίζοντας ατάκες της που άφησαν εποχή και που υιοθετούνται από γενιές και γενιές.

Exit mobile version