Θεσσαλονίκη-ΤΩΡΑ: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Καμάρα για την υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό

Σε εξέλιξη βρίσκεται τώρα (Δευτέρα 8/1), η συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη πλατεία Καμάρας, για την σοκαριστική υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό και την φυλάκιση της 37χρονης μητέρας της, ανήμερα της πολυαμενόμενης δίκης στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας.

Φωτορεπορτάζ: Αλέξανδρος Σαββουλίδης

Οι διαμαρτυρόμενοι ζητούν να πέσει “άπλετο φως” στην υπόθεση από τις δικαστικές και αστυνομικές αρχές, ενώ επίσης ζητούν την άμεση αποφυλάκιση της μητέρας της 12χρονης, θίγοντας τον κατηγορούμενο παιδοβιαστή Ηλία Μίχο και κατηγορώντας για συγκάλυψη την γυναίκα του.

Στη πλατεία Καμάρας, μέλη του συλλόγου ελευθεριακού φεμινισμού “Rabbia Viola” και της αναρχικής πολιτικής οργάνωσης “Ομάδα Ενάντια στην Πατριαρχία” ύψωσαν τρία πανό υπογραμμίζοντας τα αιτήματα τους και μοίρασαν σε περαστικούς τετρασέλιδο υπόμνημα με λεπτομέρειες της υπόθεσης.

Κατά την διάρκεια της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας, “έπαιζε” στα ηχεία τραγούδια αντιεξουσιατικών και φεμινιστικών συγκροτημάτων μουσικής αλλά και μικρές ζωντανές ομιλίες από τα μέλη των οργανώσεων.

Η συγκέντρωση έληξε λίγο μετά τις 14:00.

Exit mobile version