Θεσσαλονίκη: Νέος συναγερμός και για δεύτερο βλήμα όλμου στη Λ. Σοφού

Αυτήν την ώρα έχει κλείσει η οδός Λ. Σοφού από το ύψος της Βαλαωρίτου ως τη Βασ. Ηρακλείου, καθώς επίσης και ένα τμήμα της οδού Φράγκων

Συναγερμός σήμανε πριν από λίγο στις αστυνομικές αρχές για όλμο που εντοπίστηκε στο ίδιο σημείο που βρέθηκε και εχθές ενεργή οξειδωμένη οβίδα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στη Λέοντος Σοφού, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Η Λέοντος Σοφού έχει αποκλειστεί και στο σημείο βρίσκεται το τμήμα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών. Όπως και εχθές έτσι και σήμερα, ο όλμος αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια εργασιών που εκτελούνται στο σημείο για την ανέγερση ξενοδοχείου.
Αυτήν την ώρα έχει κλείσει η οδός Λ. Σοφού από το ύψος της Βαλαωρίτου ως τη Βασ. Ηρακλείου, καθώς επίσης και ένα τμήμα της οδού Φράγκων, ενώ αναμένεται η ειδική μονάδα του Στρατού για την περισυλλογή του βλήματος.

Όπως και εχθές έτσι και σήμερα, ο όλμος αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια εργασιών που εκτελούνται στο σημείο για την ανέγερση ξενοδοχείου. Χτες το βλήμα απομακρύνθηκε από τους εδικούς αφού βρέθηκε πως αν και οξειδωμένο ήταν ενεργό.

 

 

 

 

makthes.gr

Exit mobile version