Μητέρα κακοποιούσε και εξέδιδε την 12 χρονη κόρη της

Στιγμές απόλυτης φρίκης βίωνε ένα 12χρονο κορίτσι από την Θεσσαλονίκη όταν η μητέρα της την εξέδιδε στον 23χρονο γιο της γειτόνισσας και η ίδια την περίμενε έξω από το δωμάτιο καταναλώνοντας μεγάλες ποσότητες αλκοόλ.

Όταν το παιδί αντιστεκόταν η μάνα του το κακοποιούσε και το εξανάγκαζε να παρευρεθεί σεξουαλικά με τον ενήλικο άντρα. Για την υπόθεση ένοχοι είναι 4 άνθρωποι η μητέρα του 12χρονου κοριτσιού, ο 23χρονος νεαρός, η μητέρα του 23χρονου και ο εραστής της που ήταν αυτόπτης μάρτυρας όσο συνέβαινε όλο αυτό και κατανάλωνε αλκοόλ μαζί με τις άλλες δύο γυναίκες.

Η συγκλονιστική αυτή υπόθεση είχε αποκαλυφθεί τον Ιούνιο του 2018, μετά την κινητοποίηση συγγενών του κοριτσιού, η οποία και οδήγησε στη σύλληψη των δραστών.

Η δευτεροβάθμια δίκη διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης.

Δικαστές και ένορκοι επέβαλλαν στην μητέρα της 12χρονης κάθειρξη 7 ετών. Μέχρι σήμερα η γυναίκα αυτή, μητέρα ενός ακόμη αγοριού, παραμένει στις φυλακές, εκτίοντας την ποινή της.

Η μητέρα της τότε 12χρονης κοπέλας υποστήριξε στην απολογία της πως όλα είναι συνωμοσία αμφισβητώντας ακόμη και την ιατροδικαστική εξέταση.

«Είναι στημένο το παιχνίδι, εγώ δεν το ήθελα καν στο σπίτι μου αυτό το παιδί» υποστήριξε από την πλευρά της η μητέρα του νεαρού, ισχυριζόμενη ότι η 12χρονη έκλεβε αντικείμενα! «Είναι όλα συκοφαντίες από τις κουνιάδες μου και τον άνδρα μου. Με μισούν, δεν χτύπαγα τα παιδιά μου».

Ο εφιάλτης για το ανήλικο κορίτσι ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2016, όταν η μητέρα της που, διατηρούσε φιλικές σχέσεις με τον 23χρονο τότε άνδρα και την οικογένειά του, αποφάσισε να πυκνώσει τις επισκέψεις της στο σπίτι του. Η ίδια ήταν φίλη με την μητέρα του νεαρού αλλά και τον σύντροφό της τελευταίας. Ωστόσο, μέχρι τότε οι σχέσεις τους ήταν σχεδόν τυπικές.

Exit mobile version