Η Θέμιδα Κωστή Μπουντούκα υποψήφια με τον Π. Τσακίρη και την παράταξη «Ανθρώπων Έργα»

Με νέα, αξιόλογα και ικανά πρόσωπα ενισχύεται ο συνδυασμός «Ανθρώπων Έργα» του δημάρχου Ωραιοκάστρου, Παντελή Τσακίρη, ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του ερχόμενου Οκτωβρίου.

Η Θέμιδα Κωστή Μπουντούκα δηλώνει ότι στηρίζει τον Παντελή Τσακίρη και θα είναι υποψήφια στις εκλογές με την παράταξη «Ανθρώπων Έργα».

Ακολουθεί σύντομο βιογραφικό σημείωμα της Θέμιδας Κωστή Μπουντούκα:

«Γεννημένη στις 3 Σεπτεμβρίου του 1994 στην Αθήνα και μεγαλωμένη στη Νέα Μάκρη Αττικής (Δ. Μαραθώνα). Είμαι απόφοιτη πτυχιούχος Νοηματικής Γλώσσας, κατέχοντας άριστη επαγγελματική σχέση με τις εταιρίες όπου συνεργάστηκα και έχω συμμετάσχει σε σεμινάρια με πιστοποιήσεις, στην Αγγλία, για διοίκηση επιχειρήσεων (marketing) και ειδική εκπαίδευση διαπαιδαγώγησης για παιδάκια ΑμεΑ.

Ζω στο Μελισσοχώρι Θεσσαλονίκης από τα τέλη του 2018 και παντρεύτηκα το 2019 με τον Γιώργο Μπουντούκα, που διατηρεί στη περιοχή, οικογενειακή επιχείρηση γρήγορης εστίασης.

Έχω σκοπό να προβάλλω ιδέες και σχέδια, ορμώμενη από τις ανησυχίες των ανθρώπων που θέλουν να δραστηριοποιηθούν και να προσφέρουν στο Μελισσοχώρι, που αξίζει να διατηρεί την ιστορία του, αλλά και να επενδύει, να ακούει και να υλοποιεί ΤΑ ΘΕΛΩ, για το μέλλον των νέων ανθρώπων.

Είναι η ώρα να γραφτούν ακόμα πιο νέες σελίδες, γεμάτες ελπίδα, όραμα και έργα και για να συμβεί αυτό, επέλεξα να είμαι δίπλα στον καταλληλότερο άνθρωπο που σέβεται κι αγαπάει αληθινά το τόπο του… τον Παντελή Τσακίρη.

Γιατί με τον Παντελή Τσακίρη; Γιατί ως νέος άνθρωπος, εκτός του ότι ΣΕΒΕΤΑΙ και καταλαβαίνει απόλυτα τις παλιότερες γενιές, είναι και δίπλα στους νέους! Υποστηρίζει τον τόπο του, αντλώντας δύναμη από τους ανθρώπους που είπαν «ΝΑΙ» στην ομαδική συνεργασία. Ένα μεγάλο ”ΝΑΙ” στην αναβάθμιση της διοίκησης του δήμου μας. Με ήθος και πάνω από όλα αξιοπρέπεια, θα πάμε μπροστά αυτόν τον πανέμορφο τόπο γιατί του αξίζουν μόνο τα καλύτερα. Κι αυτό μπορεί να συμβεί μόνο αν είμαστε σα μια γροθιά, σαν ένα… να δημιουργήσουμε ενωμένοι “Ανθρώπων Έργα”!».

«Με τη Θέμιδα βρήκα πολλά κοινά σημεία. Αν και κάτοικος Μελισσοχωρίου μόνο λίγα χρόνια, η έμπρακτη αγάπη της για την περιοχή είναι η κινητήριος δύναμη να ασχοληθεί με τα κοινά και να συμβάλει με όλες τις δυνάμεις της στην πρόοδο και την ευημερία όλων! Η παράταξη μας ”Ανθρώπων Έργα” την καλωσορίζει! Προχωράμε παρέα», τόνισε ο Παντελής Τσακίρης, δήμαρχος Ωραιοκάστρου και επικεφαλής της παράταξης «Ανθρώπων Έργα», καλωσορίζοντας την Θέμιδα Κωστή Μπουντούκα στον συνδυασμό.

Exit mobile version