“Τα Καθέκαστα” έρχονται στην TV100

Η Χριστίνα Κανατάκη θα σας λέει ….Τα Καθέκαστα!

Περιμένουμε να δούμε σε βάθος χρόνου τι διαφορετικό, εκτός απο την αλλαγή του ονόματος της εκπομπής, θα παρουσιάσει  η Χριστίνα Κανατάκη στο νέο εγχείρημα της. Το κόνσεπτ της εκπομπής έτσι όπως παρουσιάζεται απο το δελτίο τύπου είναι το ίδιο με την εκπομπή που παρουσίαζε εδώ και πολλά χρόνια στο ίδιο κανάλι. Οι τηλεθεατές  όμως θέλουν να δουν την κυρία Κανατάκη σε κάτι διαφορετικό και περισσότερο λαμπερό για την ίδια. Η κατά τ άλλα  αξιόλογη δημοσιογράφος μάλλον θα αναγκαστεί να  περιοριστεί στην  γνωστή επι πολλά χρόνια και μη αναστρέψιμη εσωστρέφια κάθε τοπικού σταθμού. Παρόλα αυτά υπάρχει χρόνος για δημιουργική σκέψη και θα ήταν εκπληκτική ιδέα και τομή για το δημοτικό κανάλι, αν η εκπομπή με το ίδιο κόνσεπτ είχε ως πλατό χώρο εκτός στουντίου, με την γοητευτική Κανατάκη να “τα σπάει” κυριολεκτικά.

“Πρωταγωνιστές στη νέα infotainment εκπομπή της Δημοτικής Τηλεόρασης Θεσσαλονίκης TV100 θα είναι  η  Θεσσαλονίκη και οι υπέροχοι κάτοικοι αυτής της πόλης. Με τι ασχολούνται; Που διασκεδάζουν; Πως ψυχαγωγούνται; Τι νέο τους κεντρίζει το ενδιαφέρον στην πόλη; Ποιες παραστάσεις δεν πρέπει να χάσουν; Ποιες συναυλίες θα παρακολουθήσουν, και τι έχουν να τους πουν οι αγαπημένοι τους καλλιτέχνες;Την ίδια στιγμή θα φιλοξενούνται πρόσωπα και ειδήσεις από την υπόλοιπη Ελλάδα ή και γιατί όχι, απ όλο τον κόσμο. Ελάτε να μάθουμε «Τα Καθέκαστα».Σας αφορούν …”

Απο πλευρά μας ευχόμαστε καλή επιτυχία στην Χριστίνα με την επιβεβαίωση πως ο δημοσιογραφικός χώρος γνωρίζει και εδώ στην Αθήνα πόσο καλό παιδί είναι.

 

Γράφει η Λ.

Βασικές αρχές του site

Μπορείτε να στέλνετε τα σχόλια σας και τις παρατηρήσεις στο skglive.gr

Δημοσιεύονται εφόσον τηρούν τους βασικούς κανόνες δεοντολογίας.

Προστατεύουμε τις πηγές μας.

 

Exit mobile version