Συντάξεις: Νωρίτερα οι καταβολές Απριλίου λόγω 25ης Μαρτίου και Πάσχα των Καθολικών

Για ακόμα έναν μήνα οι συνταξιούχοι θα δουν τα ποσά των συντάξεων να πιστώνονται στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς νωρίτερα - Αυτό θα συμβεί, λόγω της αργίας της 25ης Μαρτίου

Η αργία της 25ης Μαρτίου, αλλά και ο εορτασμός του Πάσχα των Καθολικών «παρασύρει» ημερολογιακά την καταβολή των συντάξεων Απριλίου.

Κατά συνέπεια η πληρωμή των συντάξεων για τον μήνα Απρίλιο, αναμένεται να ξεκινήσει πιθανότατα από την Παρασκευή 22 Μαρτίου, οπότε και θα ξεκινήσει η πίστωση των χρημάτων στους λογαριασμούς των δικαιούχων, καθώς ως πρώτη ημέρα πληρωμής συντάξεων λαμβάνεται η 26η Μαρτίου, ημέρα Τρίτη.

Με δεδομένο ότι τα χρήματα εμφανίζονται στους λογαριασμούς από την προηγούμενη το βράδυ, αλλά συμπίπτει με τριήμερο (Σαββατοκύριακο και 25η Μαρτίου), δεν αποκλείεται η καταβολή των συντάξεων νωρίτερα από το αναμενόμενο.

Εκτιμάται ότι:

-Την Τρίτη στις 26 Μαρτίου αναμένεται να πληρωθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις από τον ΟΑΕΕ ,τον ΟΓΑ και το ΕΤΑΑ (μη Μισθωτών)

-Πέμπτη 28 Μαρτίου θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις του ΙΚΑ, του ΝΑΤ και του Δημοσίου.

-Πέμπτη 28 Μαρτίου επίσης, αναμένεται να δοθούν οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος αλλά και των υπόλοιπων ταμείων του ΕΦΚΑ (Μισθωτών).

 

protothema.gr

Exit mobile version