Συνάντηση Κουπελόγλου με Αγγελούδη

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Στέλιο Αγγελούδη, είχε το απόγευμα της Παρασκευής (23-02-2024) ο Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, Συμεών Κουπελόγλου.

Η κατ’ ιδίαν συνάντηση πραγματοποιήθηκε, σε πολύ καλό κλίμα, στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης ενώ στο επίκεντρο βρέθηκαν όλα τα σοβαρά θέματα της πόλης. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στα ζητήματα της καθημερινότητας ενώ τονίστηκε η επιτακτική ανάγκη εύρεσης λύσεων για την αντιμετώπισή τους, με στόχο να βελτιωθεί η ποιότητα της ζωής των πολιτών.

Μεταξύ άλλων, συζητήθηκαν οι επιπτώσεις των εργασιών του Flyover, το πρόβλημα της έλλειψης χώρων φορτοεκφορτώσεων -ιδίως στο κέντρο- αλλά και οι ανάγκες του επιχειρηματικού κόσμου της Θεσσαλονίκης.

Ο Συμεών Κουπελόγλου έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον να είναι πάντοτε αρωγός σε κάθε προσπάθεια του δήμου που συμβάλλει στην ανάπτυξη και την πρόοδο της Θεσσαλονίκης ενώ από την πλευρά του, ο Στέλιος Αγγελούδης τον ευχαρίστησε για την επίσκεψη και τον διαβεβαίωσε ότι η Δημοτική Αρχή θα είναι στη διάθεσή του για συνεργασία με στόχο τη συμβολή του στην επίλυση καίριων προβλημάτων που αντιμετωπίζει η πόλη.

Exit mobile version