ΗΈλενα Ράπτη με τον Paul Kotrotsios

Η Υφυπουργός Τουρισμού Έλενα Ράπτη υποδέχτηκε στο γραφείο της, τον Paul Kotrotsios, ιδρυτή της HERMES EXPO INΤERNATIONAL @hermeshexpointernational και ιδρυτή και Πρόεδρο της εφημερίδας HELLENIC NEWS OF AMERICA, την Afroditi Kotrotsios, εκδότρια της εφημερίδας HELLENIC NEWS OF AMERICA και την Iliada Kotrotsios, εξέχουσες προσωπικότητες της ελληνικής Ομογένειας στις ΗΠΑ.

 

Είχαν μια γόνιμη συζήτηση για θέματα του χαρτοφυλακίου της Υφυπουργού, που αφορούν στον Τουρισμό, τις Ειδικές Μορφές και την Τουριστική Εκπαίδευση συνδυάζοντας την ιδιότητα της ως Συντονίστρια της Καμπάνιας «Ένα στα Πέντε» του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Ελλάδα.

Αναφέρθηκαν σε θέματα προβολής της Ελλάδας στις ΗΠΑ ως τουριστικός προορισμός για όλη τη διάρκεια του έτους. Μίλησαν για τη δυνατότητα να αναδειχθούν νέοι προορισμοί που προβάλλουν τις Ειδικές Μορφές Τουρισμού όπως τον Προσκηνυματικό Τουρισμό, τον Γαστρονομικό, τον Οινοτουρισμό.

Η Έλενα Ράπτη τους παρουσίασε:

-Tην Καμπάνια «Ένα στα Πέντε» του Συμβουλίου της Ευρώπης για τον τερματισμό της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης, η οποία δίνει τη δυνατότητα και στον χώρο της φιλοξενίας να ενημερωθούν για την πρόληψη του φαινομένου.

-Το πρόγραμμα “Φιλοξενία μου” που γίνεται σε συνεργασία με το ΞΕΕ με στόχο την ευαισθητοποίηση των μικρών μαθητών για τα τουριστικά επαγγέλματα.

Η Υφυπουργός Τουρισμού δήλωσε: «Κοινός μας στόχος είναι η ανάδειξη της Ελλάδας ως ένας τόπος που προσφέρει ολοκληρωμένες τουριστικές προτάσεις συνδυάζοντας την αναψυχή με την καλλιέργεια του πνεύματος μέσα από δράσεις που σέβονται τον άνθρωπο και το περιβάλλον».

Exit mobile version