Συνάντηση της Ομοσπονδίας Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδας με τον Υφυπουργό Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) κ. Σταύρο Καλαφάτη

Στο γραφείο του Υφυπουργού Μακεδονίας – Θράκης, υποψήφιου Βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης με τη Νέα Δημοκρατία κ. Σταύρου Καλαφάτη στο Διοικητήριο, συναντήθηκαν ο πρόεδρος και το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Ομοσπονδίας Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδας (ΟΔΚΕ), κ.κ. Παντελής Ελευθεριάδης και Θεόφιλος Παπαδόπουλος.

 

Τα μέλη του δ.σ. χαρακτήρισαν ως γόνιμη και εποικοδομητική την επαφή και συνομιλία με τον κ. Καλαφάτη. Στη συνάντηση τέθηκαν ζητήματα συνεργασίας μεταξύ πολιτείας και δομών που υπηρετούν τον αθλητισμό, ιδίως αναφορικά με το νευραλγικό χορό της διαιτησίας καλαθοσφαίρισης.

 

Οι εκπρόσωποι της ΟΔΚΕ εξήραν την μέχρι σήμερα έμπρακτη συμπαράσταση του κυρίου Υφυπουργού, ο οποίος σε κάθε ευκαιρία παρίσταται στις εκδηλώσεις της Ομοσπονδίας παρέχοντας κάθε θεσμική διευκόλυνση και υποστήριξη. Δεν είναι άλλωστε λίγες οι φορές που στο πρόσφατο παρελθόν ο κύριος υπουργός τίμησε με την παρουσία του τις εκδηλώσεις της Ομοσπονδίας στην βόρεια Ελλάδα.

 

Από την πλευρά του ο κ. Καλαφάτης εξήρε την μέχρι σήμερα δράση και πορεία της Ομοσπονδίας καθώς και την μεταξύ τους συνεργασία, υποσχόμενος να διατηρηθεί αυτή στο μέλλον. Ιδιαίτερη μνεία έκανε στη διαρκή επιμόρφωση, υπό την αιγίδα της ΟΔΚΕ, ώστε το Σώμα των διαιτητών να αποτελείται από πρόσωπα ικανά και καταρτισμένα, που τυγχάνουν διεθνούς αναγνώρισης στον χώρο του αθλητισμού.

Exit mobile version