Συνάντηση Σπύρου Πέγκα με τον συμπρόεδρο του κόμματος Βολτ Ελλάδας, Νικόλαο Φουρναράκη

Ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης και επικεφαλής της δημοτικής κίνησης «Θεσσαλονίκη Για Όλους» Σπύρος Πέγκας συναντήθηκε με τον συμπρόεδρο του κόμματος Βολτ Ελλάδας, Νικόλαο Φουρναράκη, καθώς και μέλη του κόμματος Βολτ στη Θεσσαλονίκη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που έγινε στο εκλογικό κέντρο της δημοτικής κίνησης «Θεσσαλονίκη Για Όλους», ο υποψήφιος δήμαρχος εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον κ. Φουρναράκη, με αφορμή τη στήριξη του Βολτ Ελλάδας στην υποψηφιότητα του Σπύρου Πέγκα για τον δήμο Θεσσαλονίκης.  Στη συνέχεια, ο υποψήφιος δήμαρχος ανέλυσε τις προγραμματικές θέσεις της δημοτικής κίνησης «Θεσσαλονίκη Για Όλους» και επισήμανε ότι στόχος του είναι η Θεσσαλονίκη να γίνει μία πόλη σύγχρονη, «πράσινη» και ανοικτή για όλες και όλους.

Από την πλευρά του, ο κ. Φουρναράκης ανέφερε πως το «Βολτ» υποστηρίζει θετικές προσπάθειες που έχουν ένα οργανωμένο σχέδιο για να βελτιώσουν τον τρόπο ζωής των πολιτών. Έπειτα, μίλησε για την ανάγκη σύνδεσης των δήμων με την Ευρώπη, από την οποία μπορούν να εξασφαλιστούν πόροι για την υλοποίηση καλών πρακτικών. «Το Βολτ έχει εκλεγμένους 130 αυτοδιοικητικούς σε εννέα χώρες της Ευρώπης. Υπάρχει εμπειρία στην αυτοδιοίκηση. Το Βολτ είναι ένα κόμμα που δημιουργήθηκε από νέο κόσμο και ηλεκτρίζει συνειδήσεις. Από εκεί πήρε και το όνομά του», σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Φουρναράκης.

Σε δήλωσή του ο Σπύρος Πέγκας τόνισε τα εξής: «Η δημοτική κίνηση «Θεσσαλονίκη Για Όλους» ισχυροποιείται ολοένα και περισσότερο, καθώς δέχεται τη στήριξη πολλών και διαφορετικών δυνάμεων. Με μεγάλη χαρά υποδέχτηκα στο εκλογικό μας κέντρο τον Νικόλαο Φουρναράκη. Η υποστήριξη της υποψηφιότητάς μας από το φιλελεύθερο κόμμα Βολτ Ελλάδας ενισχύει περαιτέρω τον αγώνα μας για την αλλαγή. Όλη η ομάδα της δημοτικής κίνησης «Θεσσαλονίκη Για Όλους» είναι έτοιμη να δουλέψει σκληρά για μία Θεσσαλονίκη που θα αναπτύσσεται και θα προοδεύει, για μια πόλη που μας αξίζει».

Το Βολτ Ελλάδας είναι το ελληνικό κόμμα – μέλος του κινήματος Volt Europa που στοχεύει σε μια Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία δημοκρατικήισότιμη και δίκαιη για όλους τους πολίτες της.

Στη συνάντηση του Σπύρου Πέγκα με τον Νικόλαο Φουρναράκη συμμετείχαν στελέχη της δημοτικής κίνησης «Θεσσαλονίκη Για Όλους».

Exit mobile version