Συνάντηση Εργασίας της Υφυπουργού Τουρισμού Έλενας Ράπτη με τον Πρόεδρο του Thessaloniki Convention Bureau

Η Υφυπουργός Τουρισμού Έλενα Ράπτη, έχοντας στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της τις Ειδικές Μορφές Τουρισμού, πραγματοποίησε μία ενδιαφέρουσα συνάντηση εργασίας με τον Πρόεδρο του THESSALONIKI CONVENTION BUREAU (TCB) Πρόδρομο Μοναστηρίδη, την Αντιπρόεδρο Ελένη Σωτηρίου και τον managing director και Γ.Γ Περικλή Μαγουλά, που εργάζονται με επιτυχία για τον Συνεδριακό Τουρισμό, στο περίπτερο του ΕΟΤ και του Υπουργείου Τουρισμού στη ΔΕΘ.

 

Το Thessaloniki Convention Bureau (TCB) είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που ενεργεί ως ενδιάμεσος σύνδεσμος μεταξύ διοργανωτών συνεδρίων και τοπικών παρόχων υπηρεσιών, συνεδριακών κέντρων, χώρων, ξενοδοχείων, PCO & DMC (Professional Conference Organizers & Destination Management Companies). Έχουν σκοπό της δραστηριότητας τους να καθιερώσουν τη Θεσσαλονίκη ως έναν εξαιρετικό προορισμό συναντήσεων και συνεδρίων, με στόχο την αύξηση της διεθνούς δικτύωσης, τη φιλοξενία άκρως επαγγελματικών εκδηλώσεων MICE, τη συμμετοχή στις σημαντικότερες εκδηλώσεις του συνεδριακού κλάδου παγκοσμίως.

 

Ως Υφυπουργός Τουρισμού, αρμόδια για τις Ειδικές Μορφές Τουρισμού, συζήτησε με τους εκπροσώπους του TCB για τη σειρά των δράσεων και των πρωτοβουλιών που αναλαμβάνει προκειμένου να προσελκύσει παγκόσμιο ενδιαφέρον για τη Θεσσαλονίκη ως καταλληλότερο προορισμό.

Η Ελλάδα, η Κεντρική Μακεδονία και η Θεσσαλονίκη με τον σωστό σχεδιασμό που πραγματοποιείται στο Υπουργείο Τουρισμού θα αντιμετωπίσουν τις μεγάλες προκλήσεις και τις αλλαγές, αξιοποιώντας και αναδεικνύοντας τον Συνεδριακό Τουρισμό στο διεθνές περιβάλλον.

Exit mobile version