Συμεών Κουπελόγλου για το έγκλημα των Τεμπών

Δήλωση Βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης της Ελληνικής Λύσης Συμεών Κουπελόγλου

Συμεών Κουπελόγλου για το έγκλημα των Τεμπών: «Θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να αποδοθεί δικαιοσύνη»

Στις 28 Φεβρουαρίου 2023 ο χρόνος σταμάτησε στην κοιλάδα των Τεμπών. Πενήντα επτά άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, στην πλειοψηφία νέα παιδιά, φοιτητές και φοιτήτριες. Ένα χρόνο μετά, οι οικογένειες των θυμάτων εξακολουθούν να μάχονται για να βγει στο φως η αλήθεια. Ο ελληνικός λαός θρηνεί τα αδικοχαμένα παιδιά του και απαιτεί δικαιοσύνη.

Η κυβέρνηση επί 12 μήνες, επιχειρεί τη συγκάλυψη των ενόχων πολιτικών και την “εξαφάνιση” στοιχείων προσπαθώντας να μετακυλήσει τις ευθύνες της στην «κακιά ώρα και στιγμή» και στο ανθρώπινο λάθος. Οι εργασίες της Εξεταστικής Επιτροπής για το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα έκλεισαν εσπευσμένα, με τη ΝΔ να επιδιώκει να αποδοθούν όλες οι ευθύνες στον σταθμάρχη και τον μηχανοδηγό.

Ο τόπος της σύγκρουσης «μολύνθηκε» και αλλοιώθηκε ενώ ένα χρόνο μετά την εθνική τραγωδία μαθαίνουμε ότι βρέθηκαν στο σημείο ξυλόλιο, τολουόλιο, προπάνιο και βουτάνιο, ευρήματα για τα οποία ζητούσε διερεύνηση από την αρχή η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ και ο πρόεδρος της Κυριάκος Βελόπουλος.

Οι ευθύνες της κυβέρνησης είναι εγκληματικές και δεν θα καταφέρουν να τις «μπαζώσουν», όπως έκαναν με το σημείο του τραγικού δυστυχήματος. Το έγκλημα των Τεμπών δεν θα ξεχαστεί. Θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Exit mobile version