Survivor 4: Νέοι παίκτες εισβάλουν στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ – Δυναμώνει η ομάδα των «Διάσημων»

Νέες αφίξεις παικτών αναμένεται μέσα στο μήνα στις δύο ομάδες του «Survivor»

«Διάσημοι» και «Μαχητές» ζούνε ήδη τις πρώτες τους μέρες στον Άγιο Δομίνικο και έχουν δείξει πως μπήκαν στο παιχνίδι για να κερδίσουν. Το φετινό «Survivor» έχει εμπλουτιστεί με ακόμα πιο απαιτητικές δοκιμασίες και μεγαλύτερες προκλήσεις για όλους τους παίκτες. Αλλαγές υπάρχουν και στη διαδικασία της ανάδειξης των υποψήφιων προς αποχώρηση, ενώ το σημαντικότερο ρόλο για μία ακόμα χρονιά έχει το τηλεοπτικό κοινό, το οποίο με την ψήφο του θα καθορίζει ποιοι παίκτες θα παραμένουν στο παιχνίδι.

Διαβάστε ακόμα: Survivor 4: Η δηλητηρίαση της Κάτιας Ταραμπάνκο και το σχόλιο της Βαλαβάνη & Survivor 4: Αποχώρησε οικειοθελώς η Έλενα Λιλιοπούλου από τους «Μαχητές»

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα στην εκπομπή «Πρωινό», η Ανθή Σαλαγκούδη και η Ελίζαμπεθ Ελέτσι βρίσκονται ήδη στον Άγιο Δομίνικο και θα μπουν στις ομάδες των «Διάσημων» και τον «Μαχητών» αντίστοιχα έως την επόμενη βδομάδα. Οι δύο γυναίκες ταξίδεψαν με διαφορετικές πτήσεις την ίδια ημέρα και δεν συναντήθηκαν.

Διαβάστε ακόμα: Survivor 4: Ο Τριαντάφυλλος κατάφερε να «ξεγελάσει» την παραγωγή – Κλέβει την παράσταση στο Twitter

Θυμίζουμε ότι πριν από λίγες ημέρες, η Ανθή Σαλαγκούδη πρόδωσε το γεγονός ότι αναχωρεί για τον Άγιο Δομίνικο, καθώς δημοσίευσε μία φωτογραφία από το αποχαιρετιστήριο πάρτι που της οργάνωσαν οι δύο φίλες της, Αναστασία Περράκη και Μαρία Γεωργάκαινα.

Παράλληλα, η παραγωγή έχει παρατηρήσει την ανισότητα μεταξύ των δύο ομάδων και έχει ήδη καταρτιστεί υπό άκρα μυστικότητα μια λίστα με τρεις άντρες σελέμπριτι που συζητούν ήδη με την Acun Medya και τον ΣΚΑΪ για να μπουν σταδιακά στο παιχνίδι τις επόμενες μέρες. Μάλιστα, ο ένας από αυτούς φημολογείται ότι είναι ο τραγουδιστής Ιάσονας Μανδηλάς.

Exit mobile version