Super League: Ανοίγει η αυλαία του νέου πρωταθλήματος με ΠΑΟΚ και Αρη

Ο Αρης υποδέχεται τη Λαμία στις 18.15 και ο ΠΑΟΚ την ΑΕΛ στις 20.30

Ηαυλαία του 62ου ελληνικού πρωταθλήματος από καταβολής Α’ Εθνικής (1959-60) ανοίγει και όλες οι ομάδες αρχίζουν αυτή την περίεργη και διαφορετική σεζόν, λόγω κορονοϊού, με όνειρα αλλά και οδεύοντας στο… άγνωστο. Με κλειστές τις θύρες των γηπέδων και δίχως παρουσία θεατών, την Παρασκευή 11/9 ο Αρης υποδέχεται τη Λαμία και ο ΠΑΟΚ την ΑΕΛ στα δύο πρώτα παιχνίδια της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Στο «Κλ. Βικελίδης» στις 18.15 (Novasports 1HD) θα γίνει η πρώτη σέντρα της Super League. Οι Κίτρινοι που έχουν στην άκρη του μυαλού τους και το επερχόμενο ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Κόλος Κοβαλίβκα, θα υποδεχτούν τη Λαμία, με στόχο το τρίποντο καθώς το μίνιμουμ των απαιτήσεων για την ομάδα του Μίχαελ Ενινγκ είναι να διατηρήσει τα κεκτημένα της περασμένης σεζόν, τουτέστιν να τερματίσει σε μια θέση που θα δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Για τη Λαμία είναι η τέταρτη σεζόν στην κατηγορία. Ο Γιώργος Πετράκης, ο οποίος ανέλαβε τα ηνία της ομάδας στο τέλος του προηγούμενου πρωταθλήματος, δεν έχει προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές διατηρώντας τον βασικό κορμό.

ΠΑΟΚ – ΑΕΛ

Η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την ΑΕΛ είναι η δεύτερη της ημέρας (20.30, Novasports 2HD) με τον Δικέφαλο να έχει ξεκάθαρο στόχο τη νίκη προκειμένου να αρχίσει χωρίς απώλειες την πορεία του στο νέο πρωτάθλημα. Στον Δικέφαλο θέλουν να κάνουν ένα δυνατό ξεκίνημα καθώς έπεται και το κρίσιμο νοκ άουτ ματς με την Μπενφίκα για τα προκριματικά του Champions League. Σημειωτέον ότι ο αποψινός είναι 2000ός αγώνας του ΠΑΟΚ στην ιστορία της Α’ Εθνικής/Super League και θα μεταδοθεί από τη Nova με τη συμφωνία του συλλόγου με το συνδρομητικό.

Ο ΠΑΟΚ του Αμπελ Φερέιρα έχει δώσει ήδη ένα επίσημο παιχνίδι κόντρα στην Μπεσίκτας όπου επικράτησε με 3-1 αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις ιδίως στο α’ ημίχρονο που ήταν εκρηκτικός. Νέο πρόσωπο στην ομάδα είναι ο Αυστριακός Στέφαν Σβαμπ, ενώ στην αποστολή συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά και ο Σέρβος Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Αντιθέτως, εκτός έμειναν οι Ντόουγκλας Αουγκούστο, Ροντρίγκο Σοάρες οι οποίοι συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα, αλλά και ο Λέο Μάτος.

Η ΑΕΛ που συνεχίζει με τον Μιχάλη Γρηγορίου στον πάγκο, θέλει να καταφέρει ό,τι δεν πέτυχε την περασμένη σεζόν: να μπει στην εξάδα των πλέι οφ. Διατήρησε τον βασικό κορμό της, ενώ έκανε ορισμένες στοχευμένες κινήσεις.

To πρόγραμμα της πρεμιέρας

Exit mobile version