Στις δυσκολίες βρίσκουμε λύσεις και όχι δικαιολογίες!

Θόδωρος Καράογλου

Παραδοσιακά ο Αύγουστος είναι ο μήνας των διακοπών για τους περισσότερους από εμάς.
Εύχομαι στον καθένα και στην καθεμιά “καλό υπόλοιπο καλοκαιριού” και να χαρείτε αυτές τις ημέρες με την οικογένεια σας και τους ανθρώπους που αγαπάτε!
Η ξεκούραση είναι βασικό συστατικό για να επιστρέψουμε δριμύτεροι στις επάλξεις της καθημερινότητας η οποία προβλέπεται να έχει ιδιαίτερα αυξημένες απαιτήσεις.
Δυστυχώς βιώνουμε μια εποχή που προσπαθούν να επικρατήσουν οι ανεύθυνοι δημόσιοι κατήγοροι. Εκείνοι που βρίσκουν “καύσιμη ύλη” στην κακόβουλη κριτική. Γι’ αυτό μέσα από τούτες τις γραμμές σας προσκαλώ να μην υποκύψουμε στον εμπρησμό της λογικής.

Η ελληνική οικονομία δείχνει μια αξιοσημείωτη ανθεκτικότητα, την ίδια στιγμή που η Κυβέρνηση αντιμετωπίζει την αύξηση της τιμής του ρεύματος με ενισχύσεις στα νοικοκυριά και επιδότηση του λογαριασμού, υπερφορολογώντας παράλληλα τα υπερκέρδη των επιχειρήσεων που πουλάνε ρεύμα.

Όσον αφορά στη διαχείριση της ενεργειακής κρίσης, η θέση της Ελλάδας είναι σαφής. Η Ευρώπη οφείλει να κοιτάξει προς άλλη κατεύθυνση για να αντιμετωπίσει τα ζητήματα που απορρέουν από τη συνεχιζόμενη εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία και προς αυτήν την κατεύθυνση έχουμε καταθέσει έγκαιρα δικές μας προτάσεις. Η μια είναι το πλαφόν και η δεύτερη να χρησιμοποιηθούν χρήματα από τα αδιάθετα κονδύλια, κυρίως από κομμάτι των δανείων του Ταμείου Ανάκαμψης για να υπάρξουν χρηματοδοτικά εργαλεία στις χώρες, προκειμένου να ενισχύσουν τους πολίτες και τους καταναλωτές.
Σε κάθε περίπτωση η Πολιτεία θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό νοικοκυριών και επιχειρήσεων με μεγάλη ταχύτητα και μεγάλη αποτελεσματικότητα!
#Δίπλα_στον_πολίτη  #Υπεύθυνα_δίπλα_σου.

Exit mobile version