Στη Θεσσαλονίκη ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Όλαφ Σολτς

Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΗ ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ COP26. Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021 (ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/EUROKINISSI)

Από νωρίς το πρωί βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προκειμένου να συμμετέχει στις εργασίες της Βαλκανικής Συνόδου.

Ο πρωθυπουργός θα επισκεφθεί το «Ποσειδώνιο» Αθλητικό Κέντρο, το οποίο εγκαινιάστηκε μόλις προχτές από τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα, τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και την αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στις 11:15 θα επισκεφτεί την Εταιρεία Σπαστικών Βορείου Ελλάδος, ενώ στις 12:00 βρίσκεται την αγορά της Θέρμης.

Στις 13:00 ο κ. Μητσοτάκης θα μεταβεί στο Hyatt για τη Σύνοδο, στην οποία συμμετέχουν οι ηγέτες των Βαλκανίων, αλλά και ο Γερμανός Καγκελάριος, Όλαφ Σολτς. Στις 17:00 είναι προγραμματισμένη η παρέμβαση του πρωθυπουργού, ενώ στις 20.00 θα πραγματοποιήσει δηλώσεις στον Τύπο.

Ο κ. Σολτς ότι θα διανυκτερεύσει στη Θεσσαλονίκη και από την επομένη στο πρόγραμμά του είναι περιοδεία στις γειτονικές βαλκανικές χώρες.

Exit mobile version