Στη Θεσσαλονίκη ο Γκρέι (ΦΩΤΟ)

Ο Αντρέ Γκρέι έφτασε στη Θεσσαλονίκη, επιβεβαιώνοντας πλήρως το ρεπορτάζ του Metrosport.gr, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Άρη και στη συνέχεια να φύγει στην Αυστρία για να ακολουθήσει την αποστολή της νέας του ομάδας.

ΠΗΓΗ: ΜΕΤΡΟΣΠΟΡ

Αναλυτικά οι πρώτες του δηλώσεις:

Για την κατάστασή του: «Δεν είμαι σίγουρος αν μπορώ να παίξω στο φιλικό της Δευτέρας, έχω κάνει προπονήσεις μόνος μου αλλά χρειάζομαι μερικές μέρες για να μπω στους ρυθμούς προετοιμασίας της ομάδας. Σύντομα πιστεύω θα είμαι έτοιμος».

Για το αν μπορεί να σκοράρει ανάλογα με όσο σκόραρε στην Αγγλία: «Είμαι σίγουρος πως θα βοηθήσω τον Αρη με τα γκολ μου, γι’ αυτό είμαι εδώ. Στα παιχνίδια που θα παίξω, θα κάνω αυτό που πρέπει για την ομάδα».

Για τον κόσμο: «Τους ευχαριστώ για την αγάπη που μου έδειξαν αυτό το διάστημα που μιλάω με την ομάδα, ευχαριστώ και για την υποδοχή εδώ. Θα δώσω τα πάντα για τον σύλλογο και τους φιλάθλους για να τους το ανταποδώσω».

Τον υποδέχθηκαν, εκτός από φίλοι του Άρη, από πλευράς της ΠΑΕ οι κ.κ. Ζουμπούλης και o Παντζαρτζίδης.

Ο 31χρονος επιθετικός θα περάσει απευθείας από εργομετρικά και εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Αμπουμπακάρ Καμαρά, οποίος συνεχίζει την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Ο Γκρέι έχει κοινές παραστάσεις με τον προκάτοχό του, καθώς προέρχεται από το αγγλικό ποδόσφαιρο, ενώ είναι η πρώτη φορά που αφήνει το Νησί για να αγωνιστεί σε άλλη χώρα.

Ο νέος στράικερ των “κίτρινων” αναμένεται να υπογράψει τριετές συμβόλαιο (2+1), με τις ετήσιες απολαβές του να φτάνουν τις 900.000 ευρώ, ενώ η συνολική επένδυση για τον Τζαμαϊκανό κοστολογείται περίπου στα 2,5 εκατ. ευρώ.

 

Exit mobile version