Σοκάρουν οι μαρτυρίες για τον άγριο ξυλοδαρμό του πλαστικού χειρουργού

Δευτερόλεπτα φαίνεται να διήρκησε η άγρια επίθεση κατά του πλαστικού χειρούργου χθες το βράδυ στη Λεωφόρο Νίκης. Σύμφωνα με μαρτυρίες όλα έγιναν τόσο γρήγορα που δεν πρόλαβαν πολλοί να δουν τους δράστες.

Ο πλαστικός χειρουργός κατέβηκε από το γραφείο του στις 9:15 και δυο άντρες που τον περίμεναν από κάτω του επιτέθηκαν αμέσως. Σύμφωνα με μαρτυρίες, οι άντρες φορούσαν καπέλα και κουκούλες. «Όλα έγιναν μέσα σε δευτερόλεπτα, λιγότερο από λεπτό. Ακούσαμε έναν θόρυβο και μέχρι να βγούμε έξω οι δράστες είχαν φύγει. Ο γιατρός ήταν κάτω στο έδαφος αιμόφυρτος. Το πεζοδρόμιο είχε γεμίσει με αίμα» λέει αυτόπτης μάρτυρας στο makthes.gr που δουλεύει σε μπαρ στη λεωφόρο Νίκης.

Οι δράστες άρχισαν να τρέχουν με κατεύθυνση προς τον Λευκό Πύργο, ενώ υπάρχουν πληροφορίες ότι διέφυγαν από την οδό Αγίας Σοφίας. «Βγήκα έξω και είδαν να τον χτυπάνε. Άκουσα να λέει ο ένας «φτάνει σήκω να φύγουμε γρήγορα» και άρχισαν να τρέχουν» λέει εργαζόμενη σε κατάστημα στην λεωφόρο Νίκης.

Ο γιατρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ με ασθενοφόρο, έχοντας χτυπήματα στο πρόσωπο και στο σώμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν χρειάστηκε να νοσηλευτεί.

Οι αρχές αναζητούν τους δράστες αλλά και τα κίνητρα της επίθεσης.

 

 

 

 

του Θεολόγου Ηλίου για το makthess.gr

Exit mobile version