Σοκ με το κυκλοφοριακό πρόβλημα στην Περαία (φωτο-video)

178 ατυχήματα στην διασταύρωση Ανθέων με Φιλίππου καταγγέλει ο Τζέκος

«Κυκλοφοριακή μελέτη, μονοδρομήσεις, κυκλικοί κόμβοι κλπ είναι άκρως απαραίτητα έργα που πρέπει να γίνουν στο Δήμο Θερμαϊκού» επισημαίνει ο Θοδωρής Τζέκος με αφορμή το κυκλοφοριακό πρόβλημα που υπάρχει στην Περαία.
Η έλλειψη ενδιαφέροντος από τη διοίκηση του δήμου Θερμαϊκού αποτυπώνεται με εντυπωσιακό τρόπο στη διασταύρωση των οδών Ανθέων και Φιλίππου, Ιωνίας, Κρήτης, Δημοκρατίας και αλλού. Από την στιγμή που κατασκευάστηκε ο δρόμος Ανθέων με Φιλίππου και μέχρι πρόσφατα, καταγράφηκαν 178 τροχαία ατυχήματα που προκάλεσαν υλικές ζημιές και τραυματισμούς οδηγών. Παρά το γεγονός ότι η
δημοτική αρχή έχει αποκλειστική αρμοδιότητα επί του θέματος, μέχρι σήμερα δεν έχει προχωρήσει καμία ενέργεια και παραμένει απλός θεατής των τροχαίων.
Αντιθέτως, εστιάζεται στη διαφήμιση των τριών κυκλικών κόμβων στον δρόμο Περαίας-Αγίας Τριάδας, μάλιστα χωρίς διαπλάτυνση της οδού, έργα τα οποία είναι υπό την ευθύνη της Περιφέρειας Κεντρικής. Ο Θοδωρής Τζέκος με το επιτελείο του επεξεργάζονται ήδη μια μελέτη που προβλέπει, άμεσες παρεμβάσεις: «Εμείς θα λύσουμε τα προβλήματα αυτά με μια ολοκληρωμένη μελέτη. Επιπλέον θα βρούμε τρόπο να επανορθώσουμε τις αστοχίες που εντοπίζουμε».
VIDEO: ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΜΕ 178 ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΑΝΘΕΩΝ
https://www.youtube.com/watch?v=VhHcBGP-cnM
Exit mobile version