Σκηνές από αστυνομική ταινία με καταδίωξη και ξύλο εκτυλίχθηκαν στα Μετέωρα (Video)

Σκηνές από αστυνομική ταινία έζησαν όσοι βρίσκονταν στην πλατεία Μετεώρων το απόγευμα της Τρίτης.

Όλα έγιναν όταν αστυνομικοί του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, εντόπισαν το μεσημέρι της Τρίτης στην περιοχή της Ευκαρπίας, ένα όχημα το οποίο είχε κλαπεί λίγη ώρα νωρίτερα.

Στο όχημα επέβαινε ένας 30χρονος, ο οποίος όταν του έγινε σήμα να σταματήσει, ανέπτυξε ταχύτητα και ξεκίνησε επικίνδυνους ελιγμούς. Ακολούθησε καταδίωξη κατά τη διάρκεια της οποίας ο δράστης παραβίασε κόκκινους σηματοδότες και πινακίδες του “STOP” με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με διερχόμενο αυτοκίνητο, στην περιοχή των Μετεώρων και στη συνέχεια να προσκρούσει στο όχημα των αστυνομικών και να ακινητοποιηθεί το αυτοκίνητο του.

Άμεσα οι αστυνομικοί προχώρησαν στην σύλληψη του δράστη, ο οποίος προσπάθησε να τους απωθήσει με γροθιές. Να σημειωθεί πως νωρίτερα ο 30χρονος είχε γίνει αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη οχήματος, στην περιοχή της Ευκαρπίας, να κλέβει διάφορα αντικείμενα (τσάντα κλπ.) από το εσωτερικό του Ι.Χ.Ε αυτοκινήτου του.

Σε βάρος του 30χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, απείθεια, αντίσταση, διατάραξη ασφάλειας συγκοινωνιών, σωματική βλάβη από αμέλεια και για παράβαση του Κ.Ο.Κ.. Στην κατοχή του επίσης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροδέμα κάνναβης και η τσάντα που είχε αφαιρέσει νωρίτερα από το όχημα.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, από το Τμήμα Ασφαλείας Παύλου Μελά, οδηγήθηκε αρμοδίως.

Exit mobile version