Σε πανικό οι Τούρκοι μετά την κίνηση – ματ της Ελλάδας – Ψάχνουν απελπισμένα «απάντηση»

Το καθεστώς Ερντογάν βρίσκεται σε πανικό καθώς αναζητά απεγνωσμένα την «απάντηση» στα ελληνικά F-35!

Η Ελλάδα προχώρησε σε κίνηση… ματ στην αεράμυνά της καθώς μετά τα Rafale, τα ελληνικά φτερά θα κοσμούν και τα πανίσχυρα F-35, κάτι που έφερε στην Άγκυρα τρόμο και απόγνωση!

Έτσι όπως τα έχει κάνει η Τουρκία και η προκλητική εξωτερική της πολιτική, οι διέξοδοι που έχει είναι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού. Οι ΗΠΑ δεν «καίγονται» ιδιαίτερα να πουλήσουν στην Τουρκία, η Γαλλία ούτε το… συζητάει και η επιλογή της Ρωσίας είναι μονόδρομος.

Η Τουρκία έδειξε (και δείχνει) έντονο ενδιαφέρον για τα Su-35. Ένα αεροσκάφος με πολύ χαμηλότερο κόστος από τα αμερικανικά F-35, η αγορά των οποίων όμως θα γίνει αρκετά «αλμυρή» για την Άγκυρα καθώς θα πρέπει να τα εξοπλίσει και να τα συνδέσει με τις υποδομές της.

Για όσους γνωρίζουν, η διαφορά των F-35 με τα Su-35 είναι χαοτική, καθώς το ρωσικό αεροσκάφος είναι πιο ευέλικτο μεν, ωστόσο το αμερικανικό μοντέλο είναι εξοπλισμένο στο έπακρο και διαθέτει τεχνολογία stelth.

Αν θέλετε να το κάνουμε ακόμη πιο ειδικά, η Ελλάδα διαθέτει πλέον και Rafale, τα οποία προκαλούν τρόμο στην Τουρκία, μόνο και μόνο στο άκουσμά τους. Δεν ξεχνιέται εύκολα άλλωστε το κάζο στη Συρία…

Exit mobile version