Σαββίδης σε παίκτες ΠΑΟΚ: «Στηρίξτε τον Γκαρσία! Οποιος δεν μπορεί ή δεν θέλει, ας φύγει»

Ήττα του ΠΑΟΚ από τον Ατρόμητο και οι δύο σερί γκέλες στο ξεκίνημα του 2021 έχουν προκαλέσει έντονο προβληματισμό στον Δικέφαλο που στα μισά της σεζόν βρίσκεται ήδη στο -10 από την κορυφή της Super League. Για το λόγο αυτό ο επικεφαλής της ΠΑΕ Ιβάν Σαββίδης είχε τηλεδιάσκεψη με το προπονητικό επιτελείο της ομάδας και τους ποδοσφαιριστές θέλοντας να δώσει το στίγμα του για την επόμενη μέρα.

Το μήνυμα του Ιβάν Σαββίδη προς την ομάδα ήταν αυστηρό και ξεκάθαρο θέτοντας τους ποδοσφαιριστές προ των ευθυνών τους, ενώ παράλληλα τόνισε ότι η σεζόν δεν έχει τελειώσει κι ότι οι στόχοι του ΠΑΟΚ παραμένουν υψηλοί και δεν αλλάζουν παρά τα αρνητικά αποτελέσματα. Μάλιστα, το αφεντικό της ΠΑΕ ξεκαθάρισε προς όλους ότι όποιος δεν μπορεί ή δεν θέλει να ακολουθήσει αυτούς τους στόχους και την πορεία της ομάδας προς την κορυφή, μπορεί να ζητήσει την αποδέσμευσή του κάτι που θα γίνει αποδεκτό την ίδια στιγμή.

Ο Ιβάν Σαββίδης ήταν ξεκάθαρος και ως προς την εμπιστοσύνη και την στήριξη που παρέχει ο ίδιος και η διοίκηση του ΠΑΟΚ συνολικά στον προπονητή της ομάδας Πάμπλο Γκαρσία, γύρω απ’ τον οποίο θα χτιστεί ο Δικέφαλος των επόμενων ετών. Ο Σαββίδης τόνισε ότι στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις τον Ουρουγουανό, τονίζοντας παράλληλα ότι θα του δοθεί χρόνος και εφόδια προκειμένου να φτάσει στον επιθυμητό στόχο, ενώ ζήτησε κι από τους ποδοσφαιριστές να στηρίξουν ολόψυχα τον προπονητή τους.

Από την πλευρά τους οι παίκτες ανέλαβαν τις ευθύνες τους για τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα, δεσμεύτηκαν για ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια το επόμενο διάστημα και τόνισαν ότι η καλή δουλειά που γίνεται με τον Γκαρσία θα βγει στο γήπεδο και θα αποφέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Exit mobile version