Rolland Garros: Ιδανική πρεμιέρα για τη Σάκκαρη στο Παρίσι

Υπο βροχή και πολύ αέρα η Σάκκαρη κατάφερε να περάσει στο δεύτερο γύρο του Rolland Garros

Η Μαρία Σακκάρη, κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες, επικράτησε με 2-0 σετ της Άλια Τομλιάνοβιτς (6-0, 7-5) και πλέον καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Καμίλια Ρακίμοβα στο δεύτερο γύρο του Rolland Garros.

Η Ελληνίδα τεννίστρια πέτυχε σημαντική νίκη επί της Άλια Τομλιάνοβιτς και πήρε την πρόκριση στο δεύτερο γύρο του Rolland Garros,όπου θα κληθεί να ξεπεράσει το εμπόδιο της Καμίλια Ρακίμοβα, η οποία επικράτησε με 2-0 της Ρότζερς (6-2,6-3).

Η Μαρία Σάκκαρη κατάφερε να πάρει το πρώτο σετ του αγώνα χωρίς να χάσει γκέιμ. Με όπλο της το δυνατό σερβίς της αλλά και δυνατά χτυπήματα της φάνηκε ότι δεν θα έχει κανένα πρόβλημα για να πάρει την πρόκριση στον επόμενο γύρο.

Στο δεύτερο σετ όμως η Τομλιάνοβιτς ανέβασε την απόδοση της. Οι δύο παίκτριες δεν μπορούσαν να κρατήσουν το σερβίς του, πράγμα που είχε ως αποτέλεσμα να υπάρχουν συνεχόμενα μπρέικ. Μάλιστα η Τομπλιάνοβιτς προηγήθηκε με 5-4 και σέρβιρε για να κερδίσει το σετ. Τελικά η Σάκκαρη με ένα επιθετικό κρεσέντο πήρε το σετ με σκορ 7-5 και πανηγύρισε τη νίκη.

Exit mobile version