Ψάχνοντας απαντήσεις σε μια εποχή αβεβαιότητας

Σε μια εποχή όπου αναρωτιόμαστε για τις αξίες της κοινωνίας μας και για τα θεμέλιά της, σε μια εποχή αβεβαιότητας και απομόνωσης, σε μια εποχή όπου καλούμαστε να βρούμε την ψευδαίσθηση της ευτυχίας στο έχειν και στην εικόνα ψάχνουμε να βρούμε απαντήσεις.

Αναζητώντας την απόλυτη ευτυχία, την εσωτερική μας γαλήνη και την πιο ουσιαστική σύνδεση με τους άλλους, χάνουμε πολλές φορές τον δρόμο μας.
Τα ερωτήματα παραμένουν και σε αυτά μπορούν να μας βοηθήσουν τα βιβλία.

Ευτυχώς για την ανθρωπότητα η σοφία των παλιών περνά από γενιά σε γενιά και τα διδάγματα ζωής που λαμβάνουμε μπορούν πραγματικά να αλλάξουν τον τρόπο που ζούμε. Για σκέψου να μπορούσες να κάνεις μια συζήτηση με τον Σενέκα, με τον Επίκτητο ή με κάποια άλλη μεγάλη προσωπικότητα της Ιστορίας… Δέος!

Αυτή την πολύτιμη «κουβέντα» μπορείς να την κάνεις μέσα από τα βιβλία. Μισή ώρα πριν κοιμηθείς ή μόλις ξυπνήσεις ή όποτε καταφέρεις να ξεκλέψεις λίγη ώρα στην καθημερινότητά σου για σένα.

Βρες τις απαντήσεις στους προβληματισμούς του σύγχρονου ανθρώπου μέσα από μια σειρά μικρών και κατανοητών βιβλίων φιλοσοφίας για όλους.
Exit mobile version