Πρόβα νυφικού για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Η Ελληνίδα σχεδιάστρια που ανέλαβε τη ραφή του

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη έκανε την πρώτη πρόβα νυφικού, έχοντας στο πλευρό της τη λατρεμένη της μητέρα, Ισιδώρα Σιδέρη

Τα σκαλιά της εκκλησίας ετοιμάζεται ν’ ανέβει η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ν’ ανταλλάξει όρκους αιώνιας αγάπης με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Σπύρο Δημητρίου. Το ζευγάρι ετοιμάζεται πυρετωδώς για τον γάμο που θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Οκτωβρίου, με κουμπάρα τη Σάννυ Μπαλτζή. Η σχέση τους έγινε γνωστή το φετινό καλοκαίρι από τις κοινές τους διακοπές στα Κουφονήσια, αιφνιδιάζοντας τα social media και τους δημοσιογράφους.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Secret», η Ελεωνόρα Ζουγανέλη έχει επιλέξει, για την πιο σημαντική ημέρα της ζωής της, μία custom made δημιουργία της διεθνούς φήμης σχεδιάστριας, Σήλιας Κριθαριώτη. Η τραγουδίστρια έκανε την πρώτη πρόβα νυφικού, έχοντας στο πλευρό της τη λατρεμένη της μητέρα, Ισιδώρα Σιδέρη.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

 

Ο Σπύρος Δημητρίου, ο οποίος κατάφερε να κλέψει την καρδιά της Ελεωνόρας Ζουγανέλη, είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του. Διαθέτει το δικό του δικηγορικό γραφείο στην πρωτεύουσα, ενώ έχει εμφανιστεί σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές για σημαντικές υποθέσεις. Το ζευγάρι γνωρίστηκε στο εστιατόριο που διατηρεί η Σάννυ Μπαλτζή και ο έρωτάς του ήταν κεραυνοβόλος. Η πρόταση γάμου δεν άργησε να έρθει και μόλις ο γαμπρός πήρε την έγκριση του Γιάννη Ζουγανέλη, μέσω τηλεφώνου, προχώρησαν αμέσως τις γαμήλιες διαδικασίες.

Exit mobile version