Πούτιν: «Έγγραφα του Κρεμλίνου» υποστηρίζουν ότι «νοσεί από Πάρκινσον και καρκίνο στο πάγκρεας»

Φέρεται να διέρρευσαν από πηγή των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών - Τι αναφέρει δημοσίευμα της Sun

O Βλαντιμίρ Πούτιν ενδέχεται να νοσεί τόσο από Πάρκινσον, όσο και από καρκίνο στο πάγκρεας, σύμφωνα με πληροφορίες που φέρεται να προέρχονται από «έγγραφα που κατέχει το Κρεμλίνο».

Συγκεκριμένα, η thesun.co.uk αναφέρει ότι έχει στην κατοχή της αυτά τα έγγραφα, που φέρεται να διέρρευσαν από πηγή των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών. Όπως αναφέρει το βρετανικό δημοσίευμα, φαίνεται να επιβεβαιώνουν ότι ο 70χρονος πρόεδρος της Ρωσίας έχει διαγνωστεί με καρκίνο και νόσο Πάρκινσον.

«Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι έχει διαγνωστεί με νόσο Πάρκινσον σε πρώιμο στάδιο, αλλά έχει ήδη προχωρήσει. Αυτό το γεγονός θα διαψευσθεί με κάθε δυνατό τρόπο και θα κρυφτεί. Ο Πούτιν λαμβάνει τακτικά κάθε είδους βαριά στεροειδή και καινοτόμες παυσίπονες ενέσεις για να σταματήσει την εξάπλωση του καρκίνου του παγκρέατος, με τον οποίο διαγνώστηκε πρόσφατα», αναφέρει ένα έγγραφο

«Δεν προκαλεί μόνο πολύ πόνο, αλλά και ένα πρήξιμο στο πρόσωπο του Πούτιν καθώς και άλλες παρενέργειες, όπως προβλήματα μνήμης. Στο στενό του περιβάλλον κυκλοφορούν φήμες ότι εκτός από τον καρκίνο του παγκρέατος, που σταδιακά εξαπλώνεται, ο Πούτιν έχει και καρκίνο του προστάτη», σημειώνει μεταξύ άλλων.

Σημειώνεται, ότι από τη στιγμή που ξέσπασε ο πόλεμος στην Ουκρανία, στη Δύση κυκλοφόρησαν ανεπιβεβαίωτες φήμες που αναφέρουν ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν έχει μια σειρά σοβαρών προβλημάτων υγείας.

 

 

newsbeast.gr

Exit mobile version