Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Ο Ρουβάς δεν είναι ο πιο κατάλληλος για να σταθεί στο Ηρώδειο»

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος σχολίασε την επικαιρότητα μέσα από την κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε»

ΟΠοσειδώνας Γιαννόπουλος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» για όσα αφορούν τις εκπομπές της τηλεόρασης, τους παρουσιαστές και τους Έλληνες celebrities. Για το «Bachelor», το «Big Brother» και το GNTM, σχολίασε: «Ως οπαδός και δεκτικός προς τα ριάλιτι, έχω και εγώ τα όρια μου. Επειδή κατάλαβα από το τρέιλερ ότι το Bachelor είναι ένα σκουπίδι, αρνήθηκα να το δω. Είναι εντελώς εξευτελιστικό για το γυναικείο φύλο. Και όλα αυτά για ένα ωραίο παιδί, αλλά είναι οφθαλμοφανές ότι στο τέλος θα τα φτιάξει με τον εαυτό του. Μπροστά στο GNTM και το Bachelor, το Big Brother είναι έργο του Μάρτιν Σκορσέζε και του Φράνσις Φορντ Κόπολα. Έκαναν καλό casting. Ο Χάρης Βαρθακούρης είναι μία χαρά. Δεν υπάρχει κόντρα με τον Ανδρέα Μικρούτσικο».

Για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ο ίδιος είπε: «Είναι πιο φιλική και προσιτή τηλεοπτικά απ’ ότι περίμενα. Μου έδινε μια εικόνα πιο απόμακρη την εποχή του GNTM». Όσον αφορά για τη συμμετοχή της Κύπρου για τη φετινή Eurovision, ο ραδιοφωνικός παραγωγός απάντησε ότι «η Κατερίνα Στικούδη και Ειρήνη Παπαδοπούλου είναι δύο πολύ ωραίες κοπέλες. Η Κατερίνα έχει πιο σίγουρη φωνή. Η Ειρήνη είναι μία ωραία παρουσία, αλλά υστερεί σε φωνή».

Τέλος, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος πήρε θέση και στο θέμα που έχει δημιουργηθεί με την περιβόητη ανάρτηση του Σάκη Ρουβά έξω από το Ηρώδειο. «Ο Σάκης Ρουβάς είναι ένας τραγουδιστής με θηριώδη σκηνικό εκτόπισμα. Ωστόσο, θα έλεγα ότι υπολείπεται φωνητικά και ρεπερτοριακά. Αυτό τον κάνει να μην είναι από τους πιο κατάλληλους καλλιτέχνες για να σταθεί στο Ηρώδειο».

Exit mobile version