Πως θα γίνει η κάθοδος των αγροτών στην Θεσσαλονίκη

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο επικοινωνίας στο μπλόκο του Δερβενίου Κωνσταντίνο Χατζηπαραδείση που μίλησε στην κάμερα του thes.gr θα υπάρξει συντονισμένη κίνηση των τρακτέρ σε συνεννόηση με την ΕΛΑΣ για την κάθοδο στην Θεσσαλονίκη, ενώ θα παραμείνουν στην ΧΑΝΘ για τέσσερις ημέρες.

“Σε άψογη συνεννόηση και συνεργασία με την Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης και την ΔΕΘ θα υπάρξει συντονισμένη κίνηση από τρία σημεία της πόλης για την είσοδο των τρακτέρ τα οποία θα παρκάρουν στο πλακόστρωτο της πλατείας ΧΑΝΘ. Εκεί θα είμαστε για τέσσερις ημέρες. Καλούμε όλα τα Μέσα να μιλήσουν με εκπροσώπους μας για να αναδείξουν τα πραγματικά προβλήματα του αγροτικού κόσμου αλλά και του καταναλωτικού κόσμου. Γιατί είμαστε και καταναλωτές. Είμαστε για δέκα εκατομμύρια κόσμο. Δεν θα είμαστε μόνο για τα αγροτικά προβλήματα εκεί”, τόνισε αρχικά ο κ. Χατζηπαραδείσης.

Και πρόσθεσε: Να έρθουν να συζητήσουμε, να τους παραθέσουμε τα πραγματικά προβλήματα γιατί βλέπουμε ότι υπάρχει μία συντονισμένη κατεύθυνση από την κυβέρνηση να αναδεικνύουν μόνο τα προβλήματα και τις αποζημιώσεις που θα πάρουν οι άνθρωποι για τις μεγάλες καταστροφές που έγιναν στον θεσσαλικό κάμπο. Τα τρακτέρ μας θα είναι παρκαρισμένα στο πλακόστρωτο χωρίς να ενοχλούν την κίνηση γιατί νοιαζόμαστε για την πόλη στην οποία είμαστε πολίτες”.

Exit mobile version