Pontosnews: Αφιερωμένο στις κοινότητες Ελλήνων από Πόντο, Θράκη, Μικρά Ασία και Πόλη

Στον αέρα είναι η ανασχεδιασμένη έκδοση του www.pontosnews.gr

Ενα ολόφρεσκο, δυναμικό ειδησεογραφικό αλλά και πολιτιστικό portal, αφιερωμένο στις πιο δυναμικές κοινότητες των Ελλήνων. Στους Έλληνες από τον Πόντο, τη Θράκη, την Μικρασία, την Πόλη. Στελεχωμένο από μια έμπειρη ομάδα δημοσιογράφων, προσφέρει στο αναγνωστικό κοινό διαρκή,  έγκυρη, ποιοτική και ολοκληρωμένη ενημέρωση.

Την λειτουργία του ανανεωμένου portal pontosnews χαιρέτισε με μήνυμα του ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Κοινοτήτων Ρωσίας, Ιβάν Σαββίδης: «Εδώ και έξι χρόνια το portal Pontos News επιτελεί πολύ σημαντικό έργο – με σοβαρότητα και συνέπεια καλύπτει σημαντικά ζητήματα του ποντιακού ελληνισμού: της ιστορίας μας, της τρέχουσας δραστηριότητας των ποντιακών συλλόγων, των προγραμμάτων στον τομέα του πολιτισμού και της εκπαίδευσης. Χαίρομαι που δεν σταματάτε, δείχνοντας επιθυμία για συνεχή βελτίωση. Γνωρίζετε ότι εδώ και αρκετά χρόνια το ίδρυμά μας υποστηρίζει το έργο της μοναδικής στη χώρα ακαδημαϊκής έδρας που ασχολείται με τη μελέτη της ιστορίας του Πόντου. Είμαι ευγνώμων στο portal pontos-news.gr για τη στενή συνεργασία στη κάλυψη της δραστηριότητας της Έδρας και του Κέντρου Ποντιακών Ερευνών του ΑΠΘ».

Η καμπάνια που τρέχει για την επαναγνωριμία με το pontosnews.gr, στηρίζουν επιτυχημένοι Πόντιοι, όπως Λευτέρης Πανταζής, Σάββας Καλεντερίδης, Πόπη Τσαπανίδου, Παντελής Σαββίδης, Μελινα Ασλανίδου, Τασος Κοντογιαννίδης, Τάκης Βαμβακίδης, Φάνης Μουρατίδης και αφοι Τσαχουρίδη.

Όπως δήλωσε ο Σάββας Καλεντερίδης, Συγγραφέας, Εκδότης εφημερίδας «Ποντιακή Γνώμη» «είναι στελεχωμένο το pontosnews από επαγγελματίες δημοσιογράφους οι οποίοι με σοβαρότητα, εγκυρότητα παρουσιάζουν την ελληνική και τη διεθνή ειδησεογραφία και επικαιρότητα. Ταυτοχρόνως, όμως, παρουσιάζουν και τις πολιτιστικές δραστηριότητες του απανταχού Ελληνισμού».

Το ανασχεδιασμένο pontosnews.gr αποτελεί μια κοινότητα που στοχεύει να ενώσει συλλόγους και ανθρώπους από όλα τα μέρη του κόσμου. Οι δημιουργοί του portal προσφέρουν στο κοινό μια ζωντανή και πλούσια εγκυκλοπαίδεια για τις μνήμες, τις παραδόσεις και την ιστορία του Πόντου και όχι μόνο.

Exit mobile version