“Πήγα να τον χτυπήσω και εκπυρσοκρότησε το όπλο” λέει ο 27χρονος που σκότωσε τον υπάλληλο του ψιλικατζίδικου στην Τούμπα

«Πήγα να τον χτυπήσω, μου έπιασε το όπλο και εκπυρσοκρότησε», ισχυρίστηκε ο 27χρονος φερόμενος ως δράστης της αιματηρής ληστείας σε ψιλικατζίδικο επί της οδού Γρ. Λαμπράκη τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου.

Ο 27χρονος υπήκοος Αλβανίας οδηγήθηκε στον ανακριτή, όπου ζήτησε και πήρε 48ωρη προθεσμία να απολογηθεί την Πέμπτη στις 12 το μεσημέρι. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης είπε ότι δεν ήθελε να τον σκοτώσει και ότι είναι σοκαρισμένος.

Ο 27χρονος πήρε 350 ευρώ από τον 44χρονο υπάλληλο του ψιλικατζίδικου και σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται, ο 35χρονος συνεργός του είπε ότι υπήρχαν και άλλα χρήματα στο κατάστημα ψιλικών.

Ζήτησε περισσότερα χρήματα και ακολούθησε συμπλοκή που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του 44χρονου υπαλλήλου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο 27χρονος ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών.

Δείτε τι δήλωσε ο δικηγόρος του Αντώνης Μπιδέρης

:http://https://youtu.be/OoYwLkkiiYk

Την Πέμπτη θα απολογηθεί και ο 35χρονος συνεργός

Την ερχόμενη Πέμπτη αναμένεται να απολογηθεί και ο 35χρονος συνεργός, ο οποίος κρατούσε τσίλιες. «Δεν έχει καμία εμπλοκή στην επελθούσα ανθρωποκτονία, δεν βοήθησε στο να επέλθει η κατηγορία της ανθρωποκτονίας για την οποία δεν κατηγορείται», ανέφερε σε δηλώσεις του ο συνήγορος υπεράσπισης του 35 Έλληνα, Βάσος Παπαβασιλείου.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο κ. Παπαβασιλείου “μένει να δούμε σε τι βαθμό υπάρχει η συμμετοχική δράση του φερόμενου ως δράστη για τις πράξεις οι οποίες του αποδίδονται. Δεν έχει δει κάτι που προσιδιάζει σε εγκληματική ενέργεια”, δήλωσε ο δικηγόρος του 35χρονου.

http://https://youtu.be/05IglrmmIiQ

πηγή : thestival

Exit mobile version