Η Πασχαλίνα Καφετζή υποψήφια με τον Π. Τσακίρη και την παράταξη «Ανθρώπων Έργα»

Ενισχύεται ο συνδυασμός «Ανθρώπων Έργα» του δημάρχου Ωραιοκάστρου, Παντελή Τσακίρη, ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών τον ερχόμενο Οκτώβριο.

Η Πασχαλίνα Καφετζή δηλώνει ότι στηρίζει τον Παντελή Τσακίρη και θα είναι υποψήφια στις εκλογές με την παράταξη «Ανθρώπων Έργα».

Ακολουθεί σύντομο βιογραφικό σημείωμα της Πασχαλίνας Καφετζή:

«Ονομάζομαι Πασχαλίνα Καφετζή και μένω στο Παλαιόκαστρο. Είμαι παντρεμένη με τον Μιχάλη Καλλία και έχουμε 3 παιδιά. Έχω αποφοιτήσει από το Τμήμα Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του ΑΠΘ, έκανα μεταπτυχιακές σπουδές στη Μ. Βρετανία  και σήμερα εργάζομαι στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση.

Η γνωριμία μου με τον νυν δήμαρχο Ωραιοκάστρου, Παντελή Τσακίρη, έγινε στα φοιτητικά μας χρόνια και από τότε έως και σήμερα παραμένει ο ίδιος προσιτός, πρόσχαρος, ανιδιοτελής άνθρωπος.

Υπόσχομαι ότι θα καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια για την πραγματοποίηση των υψηλών στόχων του Δημάρχου μας, ώστε να καλυτερεύσει η ζωή των κάτοικων του Δήμου μας».

«Μετά από μια πολύ όμορφη συζήτηση, με ανταλλαγή απόψεων και κατάθεση προτάσεων για το Ωραιόκαστρο, αποφασίσαμε με τη Λίνα Καφετζή, σύζυγο του καλού μου φίλου Μιχάλη Καλλία, να δώσουμε παρέα τη μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών», τόνισε ο Παντελής Τσακίρης, δήμαρχος Ωραιοκάστρου και επικεφαλής της παράταξης «Ανθρώπων Έργα», καλωσορίζοντας την Πασχαλίνα Καφετζή στον συνδυασμό.

Exit mobile version