Η παρουσιάστρια της TV00 που ενόχλησε του Νεοδημοκράτες!

Η περιττή έκταση της ομιλίας της στις ειδήσεις εκνεύρησε στελέχη προβολής του κυβερνητικού έργου

Μια ομάδα από άτομα του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας συναθροίστηκε αργά χθες βράδυ  ανοιξε την τηλεόραση για να παρακολουθήσει το τοπικό δελτίο ειδήσεων του TV100 και να ακούσει τις αναφορές που έγιναν για τον πρωθυπουργό κατά την ημέρα της ομιλία του στη Θεσσαλονίκη. Ωστόσο, η φλυαρία της παρουσιάστριας τους προκάλεσε οργή και άρχισαν να εκφράζουν την αντίθεσή τους με απογοήτευση. Στη συνέχεια, επικεντρώθηκαν στα ρεπορτάζ των δημοσιογράφων όταν αυτά προβλήθηκαν. Ωστόσο, καθώς προχωρούσε στο επόμενο θέμα, η παρουσιάστρια συνέχιζε να μιλάει ατελείωτα, προκαλώντας ένταση στην αίθουσα.

Η προτροπή σε μια παρουσιάστρια να μιλάει ατελείωτα χωρίς έλεγχο από τον προϊστάμενο ειδήσεων μπορεί να δείχνει έλλειψη επαρκούς εποπτείας ή καθοδήγησης. Αυτό μπορεί να είναι αποτέλεσμα έλλειψης κατάρτισης ή κατανόησης των δελτίων ειδήσεων από τους υπεύθυνους της, κάτι που σχολιάστηκε έντονα από την παρέα των παρευρισκομένων. Είναι σημαντικό να υπάρχει ένας μηχανισμός ελέγχου και αξιολόγησης για να διασφαλίζεται η ποιότητα και η ακρίβεια της ενημέρωσης που παρέχεται στο κοινό. Οι υπεύθυνοι πρέπει να είναι ενήμεροι και καταρτισμένοι στους κανόνες και τις απαιτήσεις των δελτίων ειδήσεων για να μπορούν να διασφαλίσουν την ποιότητα των παρουσιάσεων κάτι στο οποίο η Δημοτική Τηλεόραση έδειξε πως δεν μπορεί να ανταποκριθεί.

Είναι προφανές ότι η νεαρή γυναίκα δεν είχε γνώση των κανόνων παρουσίασης ενός δελτίου ειδήσεων και μίλαγε ασταμάτητα. Ωστόσο, μπορεί να μάθει και να αντλήσει διδάγματα από τον τρόπο παρουσίασης των δελτίων ειδήσεων στην ΕΡΤ και στα άλλα ιδιωτικά κανάλια. Αν επιδείξει ενδιαφέρον και αφοσίωση σε αυτήν τη θέση, μπορεί να βελτιωθεί και να εξελιχθεί επαγγελματικά. Η επιτυχία στην παρουσίαση των ειδήσεων απαιτεί την εξοικείωση με τους κανόνες και την ικανότητα να παραδίδει την ενημέρωση συνοπτικά και αποτελεσματικά. Οι παραπάνω παρατηρήσεις σχολιάστηκαν μεταξύ προσώπων που παρακολούθησαν το δελτίο ειδήσεων της ΤV100 καθώς ορισμένοι από αυτούς συμμετέχουν στον μηχανισμό προβολής του κυβερνητικού έργου.

Γ.Ε.Φ

Exit mobile version