ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ / ΠΑΙΔΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΘΕΑΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΣΟΦΟΥΛΗ

Το τμήμα Junior και το τμήμα Δημοτικού των εργαστηρίων του θεάτρου Σοφούλη, μετά από πολύμηνες εργασίες και πρόβες, σας παρουσιάζουν την Annie, ένα οικογενειακό μιούζικαλ για την αξία της αγάπης και της ελπίδας, το Σάββατο 03/06 στις 18.00 και την Κυριακή 04/06 στις 11.30! Είσοδος: 5€

Υπόθεση: Βρισκόμαστε λίγο πριν τα Χριστούγεννα, σ’ ένα ορφανοτροφείο της Νέας Υόρκης. Ένα εντεκάχρονο κορίτσι, παρέα με τις φίλες του, ονειρεύονται να βρουν τη δική τους οικογένεια. Η όχι τόσο γλυκιά διευθύντρια του ιδρύματος προσγειώνει τα όνειρά τους: Είναι ορφανά και κανείς δε θα νοιαστεί για εκείνα. Τότε έρχεται η μέρα που η μικρή Annie βλέπει τη ζωή της να αλλάζει. Η γραμματέας του δισεκατομμυριούχου Όλιβερ Γουώρμπακς την επιλέγει για να περάσει τα Χριστούγεννα στην έπαυλή του. Τα πράγματα εξελίσσονται διαφορετικά. Ο ιδιότροπος και στρυφνός Γουώρμπακς ασχολείται μόνο με τις δουλειές του και αγνοεί τη μικρή Annie. Το γλυκό της χαμόγελο και η ιστορία της καταφέρνουν να τον συγκινήσουν και αποφασίζει να την υιοθετήσει. Το πείσμα της Annie να βρει την οικογένειά της, στηρίζει ο Γουώρμπακς, με την χρηματική αμοιβή που υπόσχεται στους γονείς της. Τι θα συμβεί όταν θα δημιουργηθεί μια πλεκτάνη που θα βάλει σε κίνδυνο τη ζωή της μικρής;

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σκηνοθεσία: Παυλίνα Χαρέλα, Χορογραφίες: Νίκη Τριανταφυλλίδου, Μουσική διδασκαλία: Μαρίνα Χονδροματίδου, Καθηγητές υποκριτικής: Κρίτωνας Ζαχαριάδης – Μάρα Μπαχά, Σκηνικά-Κοστούμια: Ο.ΠΡΑ.Σ., Γραφιστικά: Αναστασία Τογκούρη.

ΠΑΙΖΟΥΝ
Τμήμα Junior: Μιχαηλία Γεωρτσέκη, Σοφία Διονυσοπούλου, Κλεοπάτρα Ζήτρου, Μάριος-Κωνσταντίνος Κοντός, Αναστασία Μπούρα, Νίκη Παπαπαναγιώτου, Κατερίνα Σβολοπούλου, Φίλιππος Σβολόπουλος, Γεωργία Σταμάτη, Γεώργιος Στρούτζας.

Τμήμα Δημοτικού: Θεοδοσία-Ειρήνη Αλευροπούλου, Ευγενία Δαντινούλη, Σίσσυ Θεοδωρίδου, Ελισσάβετ Καρδασιάδη, Καλλιόπη Κουμαρίδου, Φίλλυς Κουτσουμάνη, Σπύρος Κωστόπουλος, Στεφανία Μαστορούδη, Έλενα Μπούρα, Άλκης Νάιντος, Έλλη Ντέμου, Αριστίνα Προκοπίου, Δημήτρης Σταμάτης, Μυρτώ Χατζημωϋσιάδου, Θοδωρής Χιώτης.

Το Θέατρο Σοφούλη διαθέτει πρόσβαση για ΑμεΑ.

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΟΑΣΘ: Λεωφορείο 5
Από Δυτικά προς Ανατολικά: Στάση Βερβελίδη
Από Ανατολικά προς Δυτικά: Στάση Ναυτικός Όμιλος

Θέατρο Σοφούλη, Τραπεζούντος 5, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 423925, www.theatrosofouli.gr

Exit mobile version