Όταν μπήκε το πρώτο γκολ

Aπο φωτογραφικά ενσταντανέ πάει πολύ καλά ο Ζέρβας. Οι φωτογράφοι αποτύπωσαν τη στιγμή που  το πρώτο γκολ μπήκε στην εστία του ΠΑΟΚ. Η αμηχανία ζωγραφίστηκε στο πρόσωπο του δημάρχου Θεσσαλονίκης εν αντιθέσει με τον Μπακογιάννη που παρατηρούσε με ψυχραιμία και καρτερία τον αγώνα. Λίγο νωρίτερα οι δυο “νέοι” φωτογραφίσθηκαν πολύ χαρούμενοι με στόχο οι χαρούμενες στιγμές τους να κάνουν το γύρο, στο χώρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Φυσικά που να σκεφτούν λιγο αργότερα πως ένας απο τους δύο θα είναι ο δεύτερος και “μαυροφορομένος”. Πάντως θα έχει πολύ ενδιαφέρον αν ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης τολμήσει να σχολιάσει τον τραπουκισμό  οπαδού του ΠΑΟΚ για την πέτρα που έριξε στον αγωνιστικό χώρο.

Οι δύο δήμαρχοι Αθηναίων και Θεσσαλονίκης, είχαν επικοινωνία τις τελευταίες ημέρες και συμφώνησαν να δουν παρέα από τα επίσημα του Ολυμπιακού Σταδίου, το τελευταίο μεγάλο ματς της ποδοσφαιρικής σεζόν στην Ελλάδα, στέλνοντας ένα μήνυμα φιλίας και ενότητας προς τους φίλους των δύο ομάδων.

Ο Κώστας Μπακογιάννης που δεν έχει κρύψει ότι είναι οπαδός των “Πρασίνων”, μάλιστα πόσταρε στο facebook, μια κοινή του φωτογραφία με τον Κωνσταντίνο Ζέρβα μέσα από το γήπεδο και έγραψε:

“Όποιος χάσει κερνάει!
Σήμερα εκτός από εμάς γιορτάζει ο αθλητισμός, γιορτάζει το ποδόσφαιρο. Ας κερδίσει ο καλύτερος (και συγκεκριμένα αυτοί που φοράνε πράσινα.)”.

Ο Κωνσταντίνος Ζέρβας ως οπαδός του ΠΑΟΚ, αναδημοσίευσε την ανάρτηση και απάντησε στον Δήμαρχο Αθηναίων: “Εορτάζων κι ο Δήμαρχος Αθηναίων και έχει τις καλύτερες ευχές μας. Αλλά δώρο κύπελλο, δεν έχει…αυτό θα ταξιδέψει στον Βορρά”.

Μαζί με τους δυο Δημάρχους φωτογραφήθηκε και ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης που βρέθηκε και εκείνος στο ΟΑΚΑ, για να παρακολουθήσει τον μεγάλο τελικό.

“Στον Τελικό Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ!
Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ!
Φανταστικό απόγευμα για μπάλα!
Με δύο πολύ καλούς μου φίλους
Κώστας Μπακογιάννης & Κωνσταντίνος Ζέρβας!
Ευχή όλων μας να κερδίσει η καλύτερη ομάδα και χωρίς παρατράγουδα!” έγραψε σε σχετική του ανάρτηση στο instagram, ο κ. Πατούλης.

Exit mobile version