Οι αθλητές του Συλλόγου ΠΑΣ ΠΡΩΤΕΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ στον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης

Επιτυχιών συνέχεια σήμερα στο δημαρχείο Αλεξανδρούπολης, καθώς ο δήμαρχος Γιάννης Ζαμπούκης υποδέχτηκε τις αθλήτριες και τους αθλητές του Συλλόγου ΠΑΣ ΠΡΩΤΕΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ που διακρίθηκαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ16, Βορείου Ομίλου στην Ελευθερούπολη.

Οι αθλητές Μιχάλης Δελιντζόγλου με πανελλήνιο ρεκόρ και χρυσό στο τετραπλούν, Ταγάρας Βασίλης με ασημένιο στα 150 μ., Ρήγας Νίκος με ασημένιο στα 600 μ., Βρίζας Στέλιος με χάλκινο στο ακόντιο και χάλκινο η ομάδα σκυταλοδρομίας αγοριών 4Χ80 μ. Δελιντζόγλου Μιχάλης-Ταγάρας Βασίλης-Πανιτσούδης Έκτορας-Φλαμουρίδης Γιάννης και οι αθλήτριες Παρισίδου Στέλλα και Γώγου Μαρίνα 6η και 5η θέση στο ακόντιο, εκτός από τα μετάλλια έφεραν μαζί τους τούς στόχους και τα όνειρά τους που δε δίστασαν να μοιραστούν με τον δήμαρχο και τον αντιδήμαρχο Αθλητισμού Θεόδωρο Βουρδόλη.

Μαζί τους οι προπονητές Γιώργος Καλομπρατσίδης, Θανάσης Δημαράς, Δελιντζόγλου Χρήστος και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Χρήστος Κοντοστάθης.

Ο δήμαρχος συνεχάρη τα παιδιά για τη στοχοπροσήλωση, την αέναη προσπάθεια και τις επιτυχίες τους, που παράλληλα με αυτές στον στίβο σημειώνουν και στις επιδόσεις τους στο σχολείο, συζήτησε μαζί τους για όλα αυτά που επιδιώκουν να πετύχουν και τους παρότρυνε να μη σταματούν να κυνηγούν τα όνειρά τους!

Exit mobile version