Νίκος Μουτσινάς: Φόβοι για μεγάλη διασπορά κρουσμάτων στο «Καλό Μεσημεράκι»

Αναβάλλεται μέχρι νεοτέρας η εκπομπή του Νίκου Μουτσινά

Την Τρίτη (6/4), ο Νίκος Μουτσινάς ανακοίνωσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram πως βρέθηκαν θετικά κρούσματα κορoνοϊού στο «Καλό Μεσημεράκι» και ενημέρωσε πως δεν γνωρίζει πότε θα επιστρέψει η εκπομπή στον ΣΚΑΪ. «Από την Πέμπτη μας βρήκε ο κορονοϊός. Μας έψαξε ένα χρόνο και μας βρήκε τελικά. Υπάρχουν κάποια κρούσματα, οπότε για θέμα υγείας και πρόληψης δεν θα βγούμε για κάποιες μέρες ζωντανά, το καταλαβαίνετε, φαντάζομαι».

Παράλληλα, η Τίνα Μεσσαροπούλου αποκάλυψε στο «Happy Day» πως υπάρχουν φόβοι για μεγάλη διασπορά της Covid-19 και η μεσημεριανή εκπομπή ίσως επιστρέψει την ερχόμενη Δευτέρα 12 Απριλίου. «Την Κυριακή βρέθηκε και νέο κρούσμα κορονοϊού σε άνθρωπο – συνεργάτη που εμφανίζεται και πιο μπροστά από τις κάμερες. Υπάρχει μια μεγάλη διασπορά σε όλη την εκπομπή. Τη Δευτέρα έγιναν προσπάθειες να βγουν στον αέρα. Ζήτησαν συνεργάτες από έξω να έρθουν ώστε η εκπομπή να βγει στον αέρα. Κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατόν επειδή είναι μεγάλη διασπορά και φοβήθηκαν να βάλουν κι άλλους ανθρώπους σε περιπέτειες.

Έτσι αποφάσισαν σε συνεργασία με την παραγωγή, τον ΣΚΑΪ και τον Νίκο Μουτσινά να μην βγει τελικά η εκπομπή. Τρία κρούσματα μέχρι τη στιγμή που μιλάμε» είπε, χαρακτηριστικά, η δημοσιογράφος του Alpha.

Exit mobile version