Ν. Καραγιαννακίδης: Ευτυχώς για τη χώρα, ξεστοκάραμε από τον ΣΥΡΙΖΑ…

Σχολιάζοντας τις δημοσκοπήσεις και τα διψήφια ποσοστά διαφοράς που καταγράφονται μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ ο δικηγόρος και πολιτευτής της ΝΔ στην Α’ Θεσσαλονίκης Νίκος Καραγιαννακίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Υπάρχει μια σαφέστατη, αυταπόδεικτη εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού στο πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη και της κυβέρνησης του. Η ΝΔ όχι μόνο προηγείται, αλλά διατηρεί ακέραια τα ποσοστά που συγκέντρωσε στις εθνικές εκλογές, παρά το γεγονός πως αντιμετώπισε -και αντιμετωπίζει- έναν υγειονομικό και οικονομικό -κατ’ επέκταση- Αρμαγεδδώνα.

Είχε προηγηθεί η ελληνοτουρκική κρίση στον Έβρο, η προσφυγική κρίση, τώρα ο κορονοϊός, πλην όμως οι επιλογές της Κυβέρνησης είναι τέτοιες στη διαχείριση όλων των απειλών που συνεχίζει να απολαμβάνει της εμπιστοσύνης των πολιτών. Την ίδια ώρα, ο ΣΥΡΙΖΑ υποχωρεί και η δυσπιστία της κοινής γνώμης προς το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης μεγενθύνεται. 

Εάν ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να επανέλθει με αξιώσεις στην πολιτική σκηνή πρέπει να παράξει επιτέλους πραγματική πολιτική και αντιπολίτευση, να σταματήσει να επενδύει στην πόλωση, να ¨αναλαμβάνει το ρίσκο¨ για πορείες, να πάψει να τζογάρει πολιτικά με την υγεία των πολιτών. Σε κάθε άλλη περίπτωση, θα βλέπουν τα ποσοστά τους να επιστρέφουν στο παρελθόν του 3%…

Exit mobile version