Επτά αποκλίσεις

Μπορεί η αγάπη να σε σώσει από τα επτά θανάσιμα αμαρτήματα;

Έλλη μου, κάποιες πληγές μένουν για πολύ καιρό ανοιχτές και όταν κλείσουν αφήνουν σημάδια που δεν φεύγουν ποτέ.”

Ένα κορίτσι που ήδη από τις πρώτες μέρες της ζωής της καλείται να σηκώσει στους μικρούς της ώμους ένα αμάρτημα για το οποίο ουδεμία ευθύνη είχε. Μία κοπέλα που βασανίζεται από ένα ψέμα τρίτου. Μία φιλόδοξη γυναίκα, χωρίς καμία συστολή για τους τρόπους με τους οποίους θα πετύχει τους στόχους της. Πώς θα σωθεί η ηρωίδα μας από τις αποκλίσεις στις οποίες την έχουν ωθήσει οι γύρω της;

Στο νέο, συγκλονιστικό μυθιστόρημα της Κωνσταντίνας Δουβόγιαννη, με τίτλο “Επτά Αποκλίσεις”, ξετυλίγεται ένα καθηλωτικό κουβάρι, στο τέρμα του οποίου κρύβεται η σωτηρία – ή και όχι. Η συγγραφέας, με το γνώριμο γλαφυρό ύφος και τη δεξιοτεχνία που χαρακτήρισε τα προηγούμενα της έργα, υπόσχεται να μας εκπλήξει για άλλη μία φορά!

Η Κωνσταντίνα-Παρασκευή Δουβόγιαννη γεννήθηκε στην Καλαμάτα, όπου και μεγάλωσε. Σπούδασε στη σχολή Πολιτικών Μηχανικών στο Ε.Μ.Π και διαμένει και δραστηριοποιείται έως σήμερα στην Καλαμάτα, ως πολιτικός μηχανικός. Η συγγραφή μπήκε στη ζωή της ως δημιουργική ανάγκη και τρόπος εσωτερικής έκφρασης. Έκτοτε έχει γίνει κομμάτι του εαυτού της. Τον Νοέμβριο του 2017 εκδόθηκε το πρώτο της βιβλίο, η κοινωνική νουβέλα “Η Ζωή έχει δύο όψεις”, από τις Εκδόσεις Πηγή, το οποίο ήταν υποψήφιο στην τελική δεκάδα της κατηγορίας βραβείων Βιβλίων PUBLIC 2018 “Ελληνική πεζογραφία από πρωτοεμφανιζόμενο συγγραφέα”. Από τις Εκδόσεις Πηγή κυκλοφορούν ακόμη δύο αισθηματικά μυθιστορήματα, “Ο πόνος της αγάπης” (2019) και “Το άγγιγμα του αρώματος” (2020).

Exit mobile version