Η Μόνικα Μπελούτσι θα παίξει στο Ηρώδειο την Μαρία Κάλλας

Η αγάπη της Μόνικα για την Ελλάδα

Monica Bellucci; Mondrian Hotel; Monica Bellucci, USA Today February 26, 2003; Los Angeles; California. (Photo by Dan MacMedan/Contour by Getty Images)

‘Eρωτα φαίνεται να τρέφει η Μόνικα για την Ελλάδα καθώς ξεκινώντας τη συνέντευξη τύπου υποστήριξε πως χαίρεται ειλικρινά πολύ που είναι εδώ.

«Την αγαπώ πολύ την Ελλάδα. Έρχομαι κάθε χρόνο. Και χαίρομαι πολύ που θα ζήσω στο Ηρώδειο τρία πολύ έντονα βράδια. Είναι και για μένα μια καινούργια εμπορία. ‘Όταν μου πρότεινε τον ρόλο ο Γουλφ με κυρίευσε τρόμος γιατί ήταν βαριά η ευθύνη αλλά δεν μπορούσα να αντισταθώ. Διατρέχοντας τα γράμματα της Κάλλας, διαπίστωσα πόσο τρωτή και γεμάτη αισθήματα ήταν και γι αυτό είχα την αίσθηση ότι μπορώ να ταυτιστώ με αυτή της την ευαισθησία και έτσι δέχτηκα».

Την εμφάνιση της Μόνικα στη σκηνή θα συνοδεύει η Καμεράτα με 25 μουσικούς με μια ειδική σύνθεση υπό την καθοδήγηση του Γιώργου Πέτρου και μάλιστα με το πραγματικό πιάνο της Μαρίας Κάλλας, το οποίο δάνεισε το Ίδρυμα Ωνάση ειδικά για την περίσταση-και για τον λόγο αυτό τόσο ο παραγωγός Γιώργος Λυκιαρδόπουλος όσο και οι υπόλοιποι συντελεστές απηύθυναν ιδιαίτερες ευχαριστίες.

Η ιδέα ήταν το κοινό να μπορέσει να νιώσει αυτή τη μοναδική ατμόσφαιρα που δημιουργούσε η προσωπικότητα και η μουσική της Καλλάς «γι αυτό δημιουργήσαμε και αυτή τη σύνθεση κειμένου και μουσικής» μας λέει ο ειδικός στη μεγάλη Ντίβα, και λόγω του ντοκιμαντέρ που είχαμε την τύχη να δούμε και στην Ελλάδα, Τομ Γουλφ

 

Exit mobile version